L’Occitane Immortelle Reset Nacht Serum

By Frieda zondag, november 14, 2021 0 , , Permalink 0

Inmiddels zijn er een aantal L’Occitane winkels in Nederlands, maar ik maakte kennis met dit luxe merk een aantal jaren geleden in Amerika. De winkels weerspiegelen een stukje Provence, waar het merk zijn oorsprong vindt, de geuren, kleuren en de warmte van een L’Occitane winkel zijn heerlijk. Het bestverkochte serum van L’Occitane is het Immortelle Reset Nacht Serum en deze heeft nu een nieuwe formule. Het serum is voortaan verrijkt met het nieuwe gepatenteerde Immortelle extract, geïnspireerd op het levenssap van de Immortelle bloem. Deze bloem verdort nooit, zelfs niet als je haar plukt. Wereldwijd wordt er 1 flesje L’Occitane Immortelle serum per minuut verkocht!

L’Occitane Immortelle 

Het Immortelle extract wordt rechtstreeks uit plantensap gewonnen en het merk heeft er 7 jaar over gedaan om de eigenschappen er van te ontdekken en haar verouderingsgeheimen te onthullen. Daarnaast is het serum nu ook 10x geconcentreerder in de essentiële olie van Immortelle. De olie zit ingekapseld in 5000 gouden bubbels en beloofd dat je huid er na de eerste nacht al gerevitaliseerd uitziet. 

Het serum kalmeert de huid tegen roodheid, geeft een jeugdige gloed, strijkt fijne lijntjes glad en verzacht en revitaliseert. Een serum zorgt voor een gerichte werking op de huid en gebruik je onder je gebruikelijke nachtverzorging. In de nacht is de celvernieuwing van je huid het meest actief en deze formule helpt je huid te herstellen van de dagelijkse stressfactoren. Het super extract van Immortelle is vergelijkbaar met dat van synthetische retinol maar is zachter voor de huid. Het is een natuurlijk alternatief voor vitamine E en is een krachtige antioxidant die de huid beschermt tegen vrije radicalen onder invloed van buitenaf, zoals stress, roken, zon, alcohol en luchtvervuiling.  

Belangrijkste ingrediënten

  • Immortelle etherische olie uit Corsica Deze antioxidant-krachtpatser staat bekend om zijn anti-verouderingseigenschappen en helpt de huid te beschermen tegen externe agressies.
  • Immortelle Sap-achtig extract Helpt de huid te kalmeren en het herstel van dagelijkse stress te stimuleren.
  • Marjolein extract Helpt de huid weer wakker te maken.
  • Acmella Oleracea-extract Helpt de huid er onmiddellijk gladder uit te zien.

Gebruik

Breng het serum in de avond aan op een gereinigde huid en onder je gebruikelijke nachtverzorging. De bubbels in het serum smelten in e huid en laten geen plakkerig gevoel achter. 

Het serum is te koop bij L’Occitane.nl voor € 59,00 (30ml).

XO Frieda

 

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *