Colvin Online Bloemenwinkel

Moederdag staat voor de deur en het is een feit dat bloemen het altijd goed doen. Om het nog makkelijker te maken bestel je deze natuurlijk heel handig online. Colvin is een startup uit Barcelona die binnen 24 uur bloemboeketten levert. Deze boeketten zijn handgemaakt met de beste bloemen en exclusieve ontwerpen.

Ze hebben net hun Nederlandse webshop gelanceerd en ik mag jullie een fijne kortingscode meegeven voor € 10,00 korting op je bestelling!

Colvin Online Bloemenwinkel

Nu het lente is en de zomer voor de deur staat is het heerlijk om verse bloemen op tafel te hebben staan. Niet alleen met Moederdag zit je goed bij Colvin, maar eigenlijk het hele jaar door voor een lieve vriendin, een jarige of gewoon voor jezelf! Een service als dit is ook ideaal wanneer je zelf niet aanwezig kunt zijn op de party, maar je toch iets leuks wilt geven en verrassen. 

Hieronder een greep uit de boeketten die je online kunt bestellen en binnen 24 uur door heel Nederland worden geleverd. 

Smell of Spring.

Colvin Living Coral

Living Coral

Een heel kleurrijk boeket met de kleur van nu, Coral.

Colvin Miss Sunshine

Miss Sunshine

Miss Sunshine boeket bestaat uit gele fresia’s, paarse lisianthus, lila aster, craspedia’s en paarse veronicas.

Colvin Dream Catcher

Dream Catcher

Een heel mooi boeket met witte lelies.

 

Nog even dit.

Colvin garandeert dat je boeket in perfecte staat wordt bezorgd. De stelen zijn voorzien van een vochtige spons zodat de bloemen tijdens het transport vochtig blijven.Colvin

Je boeket wordt bezorgd in een doos van gerecycleerd karton, hierin zit ook je persoonlijke boodschap en een zakje plantenvoeding voor een maximale levensduur van de bloemen.

Abonnement.

Het is ook mogelijk om een bloemenabonnement te geven. Dit kan al vanaf 2 boeketten tot aan 12 boeketten. Een boeket per week, per 2 weken of per maand? Het kan allemaal. Bij iedere bezorging kan je kiezen welk boeket de voorkeur heeft. De persoon aan wie je dit cadeau wilt geven kan zelf kiezen wanneer de boeketten worden bezorgd. Het abonnement kan ieder moment gewijzigd, gepauzeerd of geannuleerd worden. 

Kortingscode.

Shop online één van deze prachtige boeketten en gebruik mijn code FRIEDA20 om € 10,00 korting te krijgen op je bestelling. Of klik op deze link, waar de € 10,00 korting al is verwekt. Deze code is geldig t/m 7 juni.

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

2

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *