Vier moederdag met rozen van Dr. Organic

Als moeder vind ik Moederdag natuurlijk een heerlijke dag. Vooral de lieve zelfgemaakte kadootjes van de kinderen maken mij blij, deze bewaar ik altijd op een speciaal plekje. Maar als beautylover word ik natuurlijk ook graag verrast met beautyproducten. 

Die speciale dag in het jaar waarop je je moeder volop in het zonnetje zet, staat weer voor de deur. En dat laat Dr. Organic niet zomaar voorbij gaan. Dr. Organic viert het moederschap dit jaar met de toepasselijke Rose Otto lijn: biologische huidverzorging gebaseerd op al het goede van de roos. De roos is niet alleen het ultieme symbool van liefde, maar bezit ook talloze goede eigenschappen voor de huid! Ik laat jullie vijf toppers zien uit de Rose Otto lijn waarmee je je moeder of jezelf op 13 mei kunt verrassen/verwennen! 

Vier moederdag met rozen van Dr. Organic.Dr. Organic Rose Otto Day Cream

Dr. Organic Rose Otto Day Cream € 13,99 (50ml).

Kalmeert en verstevigt: de voedende dagcrème stimuleert de celvernieuwing en de aanmaak van collageen en elastine. De lichte textuur zorgt ervoor dat de vochtbalans wordt hersteld, de huid voelt stevig aan dankzij de biologische Rose Otto olie en natuurlijke actieve ingrediënten, waaronder rozenwater, Iers mos en kamille. 

Dr. Organic Rose Otto Night Cream

Dr. Organic Rose Otto Night Cream € 13,99 (50ml).

Houdt rimpels op afstand: deze luxe anti-ageformule bevat Rose Otto olie die rijk is aan antioxidanten en werkt als een schoonheidsslaapje. De formule stimuleert het nachtelijk huidherstel en de aanmaak van collageen en elastine. Bij het ontwaken ziet de huid er jeugdig uit en voelt zijdezacht en stevig aan. 

Dr. Organic Rose Otto Facial Serum

Dr. Organic Rose Otto Facial Serum € 18,99 (50ml).

Herstelt en revitaliseert: dit serum bevat een combinatie van oliën die rijk zijn aan Omega 3,6 en 9. Het herstelt de vochtbalans en verstevigt de huid intensief. Jojoba-, Calendula- en Rose Otto olie voeden de huid met polypeptiden, lipiden en ceramiden. Voor hernieuwde elasticiteit en stevigheid.   

Dr. Organic Rose Otto Eye Serum

Dr. Organic Rose Otto Eye Serum € 15,99 (15ml).

Frisse blik: Rose Otto olie en rozenwater verzachten en hydrateren de tere huid rond de ogen intensief. Een combinatie van Aloë Vera, kamille, passiebloem en calendula helpt het ontstaan van rimpels en donkere kringen te bestrijden. 

Dr. Organic Rose Otto Face Mask

Dr. Organic Rose Otto Face Mask € 9,99 (125ml).

Opknapbeurt: dit zuiverende masker absorbeert overtollige talg, vuil en andere onzuiverheden en reinigt de huid diep. Toegevoegde Aloë Vera, kamille en passiebloem hydrateren de huid intensief. De huid komt weer in balans en voelt heerlijk zacht aan.

Conclusie.

Ik heb de 5 top producten uit de Rose Otto lijn toegestuurd gekregen en tot nu toe alleen het gezichtsmasker geprobeerd. Een heerlijk kleimasker dat je huid ontdoet van onzuiverheden en heerlijk zacht laat aanvoelen. In totaal zijn er maar liefst 25 Rose Otto producten, allemaal met de heerlijke geur van rozen, dankzij de geurende Bioactive Organic Rose Otto olie. 

Dr. Organic gebruikt geen dierlijke ingrediënten, sommige producten bevatten wel dierlijke bij-producten zoals honing en melkeiwitten. Ook wordt er alleen op menselijke vrijwilligers getest en nooit op dieren. In de producten vind je geen minerale oliën zoals paraffine en petroleum, alleen plantaardige oliën en extracten worden gebruikt.

Dr. Organic is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett

XO Frieda.

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

 

 

1

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *