Huidverjonging Met Laserbehandelingen

By Frieda donderdag, augustus 6, 2015 0 , , Permalink 0
Image Source: Miami Seduction Cosmetic Center

Image Source: Miami Seduction Cosmetic Center

Heb je ooit in de spiegel gekeken met het gevoel dat je de persoon die naar je terug staarde niet kende? Wanneer je het gevoel hebt dat de rimpels en lijntjes de overhand nemen en jou mooie persoontje verbergen dan hoef je niet achterover te leunen en het vervolgens allemaal te laten gebeuren. Er zijn genoeg dingen die je kunt doen om het probleem te behandelen, een optie is om een laserbehandeling te ondergaan, maar werkt dit ook echt? Om dat te beantwoorden moet je een paar dingen over laserbehandelingen en rimpels weten.

Skin Health Centers

Image Source: Skin Health Centers

Lasers zijn al jaren effectief bij verschillende huidaandoeningen.

Ten eerste, zoals je ongetwijfeld wel weet, kunnen lasers worden gebruikt bij meerdere huidproblemen. Ze zijn niet alleen beperkt tot rimpels maar worden ook gebruikt om littekens, pigmentvlekken en ongewenste haargroei te behandelen. Hoewel het resultaat individueel kan variëren zijn ze over het algemeen zeer effectief.

Hoe doen deze behandelingen het vergeleken met lotions, crèmes en een facelift?

Huidbehandelingen met laserapparatuur zijn veel effectiever dan lotions of crèmes. Hoewel sommige crèmes zichtbare resultaten geven na een tijd, zie je bij een laserbehandeling vrijwel onmiddellijk resultaat.

In vergelijking met een facelift is een facelift uiteraard effectiever, maar dit is ook veel duurder en er komt veel meer risico en herstel bij kijken. Bij een laserbehandeling heb je vaak tijdelijke bijwerkingen zoals een uitslag of jeuk en ze zijn veel makkelijker te ondergaan. Vaak kan je dezelfde dag of in ieder geval de dag na de behandeling gewoon weer aan het werk.

Image Source: Skin Health Centers

Image Source: Skin Health Centers

Moet mijn huid een bepaalde teint hebben om de behandeling te laten werken?

Je hebt misschien wel eens gehoord dat je huid een bepaalde teint moet hebben voor laserapparatuur om goed te werken. In het bijzonder mensen met een donkere huid hebben soms moeite met bepaalde vormen van laserbehandelingen. Echter gaat het dan meestal om een ontharingsbehandeling, laserhandelingen voor rimpels, pigmentvlekken en littekens werken anders, die kunnen gebruikt worden op iedere huidtype en iedere huidskleur. Hoewel het altijd verstandig is om eerst een arts of dermatoloog te raadplegen voordat je de behandeling ondergaat.

Wat als ik andere gebieden wil laten behandelen naast mijn gezicht?

Sommige laserbehandelingen zijn bedoeld om alleen te worden uitgevoerd op het gezicht of hals, maar huidverstrakking is niet één van die behandelingen. In feite kan je een laserbehandeling voor huidverstrakking op meerdere delen van je lichaam toepassen, bijvoorbeeld sommige gebruiken deze laserbehandeling voor de verslapte huid bij de bovenarmen.

Huidverjonging met Laserbehandelingen.

Vergeet niet dat laserbehandelingen voor een jongere en mooiere huid niet permanent zijn. Het is zeer waarschijnlijk dat je huid weer gaat verslappen uiteindelijk, toch is het een geweldige manier om een verouderde en slappe huid uit te stellen en je kunt de behandeling altijd weer opnieuw doen om je jonge huid te behouden.

Disclaimer: Dit is een gesponsorde post van NY Laser Outlet.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *