Essence opent pop-up store

Gisterenmiddag was ik uitgenodigd voor een persevent om de nieuwste producten te bewonderen van de merken Essence Cosmetics en Catrice Cosmetics. Een aantal daarvan had ik thuis al mogen testen en er zitten echt een aantal musthave producten bij. Lees hier de post over de Update Lente/Zomer 2019 van Catrice Cosmetics. 

Het persevent werd gehouden in De Merkenwinkel in De Pijp in Amsterdam. Deze winkel wordt vanaf vandaag t/m 9 maart omgetoverd tot make-up walhalla. Een Pop-Up Store met nieuwe producten van Essence Cosmetics.  

Essence opent pop-up store

Essence Cosmetics

Essence Cosmetics

Deze tijdelijke store (aan de Gerard Doustraat 76 in Amsterdam) zal tot en met zaterdag 9 maart geopend zijn voor beautylovers en nagellakfans. Essence toont haar nieuwste innovaties op make-up gebied en laat bezoekers kennismaken met haar laatste paradepaardje: de Essence Shine, Last & Go nagellakken. Deze lakken – maar liefst 50 kleuren en allemaal vegan! – beloven een fantastische gelglans en een perfecte houdbaarheid.

Lentelakken en zomerlooks

Essence Nails

Essence Nails

In de pop-up store zijn make-up artists en nagelstylisten aanwezig die de producten uit de Essence lente-zomercollectie 2019 demonstreren en aanbrengen. Onder de must-haves voor het lente/zomerseizoen schaart Essence bijvoorbeeld de ‘you better work!’ lijn, een assortiment langhoudende performance producten die passen bij een actieve leefstijl. Maar ook oogschaduwpaletten met aansprekende namen als G’day Sydney, Salut Paris en Ola Rio behoren tot de highlights. De absolute blikvanger van de pop-upstore zijn de Shine, Last & Go nagellakken die vanaf nu in de bekende drogisterijen verkrijgbaar zijn.

Ervaar Essence

Essence heeft zich ten doel gesteld om kwalitatieve producten te bieden voor de beste prijs, waarbij stijl, zelfvertrouwen en fun vooropstaan. Het merk zegt ‘nee’ tegen dierproeven en ‘ja’ tegen kwaliteit – en dat tegen een prijs die zodanig betaalbaar is dat je op elk gewenst moment een geweldig nieuwe look kunt uitproberen, nu dus ook in de tijdelijke Essence winkel. Met een uitgebreid make-up assortiment en de meest trendy kleuren van het seizoen lukt het Essence om een groot publiek aan zich te binden. Het merk is dan ook Europa’s nummer 1 cosmeticamerk.

Praktische info essence pop-up store

De Merkenwinkel, Gerard Doustraat 76, 1072 VW Amsterdam

Geopend op:

  • Woensdag 6 maart van 13.00 – 18.00 uur
  • Donderdag 7 maart van 10.00 – 18.00 uur
  • Vrijdag 8 maart van 10.00 – 18.00 uur
  • Zaterdag 9 maart van 10.00 – 18.00 uur

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *