Cellics Collageenscan

Wie wil er nu niet een gezond lijf, een mooie huid, glanzende haren en sterke nagels? Schoonheid van binnenuit, zonder dat heeft verzorging aan de buitenkant niet zo heel veel zin. Met de producten van Cellics pak ik volume verlies en opkomende rimpels aan. Daarnaast is het goed voor mijn lijf, doordat het bewezen bijdraagt aan botgenezing/gewrichten en celgeneratie (vernieuwing), maar ook bewezen haar en nagels verbetert. De eerste stap naar een mooie en gezonde huid begint met de Cellics Collageenscan.

Wat ik nog wel belangrijk vind om te zeggen; dat het natuurlijk niet zo is dat je met rimpels niet mooi bent. Het is alleen fijn dat rimpelvorming trager kan om op je mooist en vitaal te blijven.

Cellics

De vorige keer dat ik schreef over Cellics vertelde ik dat ik een Collageenscan ben ondergaan, voordat ik aan Cellics begon, om te kijken waar mijn huid nog verbetering kon gebruiken. Met deze scan wordt er niet alleen naar de oppervlakte van de huid gekeken, maar ook in de diepere huidlagen. Met de scan krijg je inzicht in huiddikte, ontwikkeling van rimpelvorming, mogelijke tekorten en de aanmaak van nieuw collageen. 

In mijn vorige post heb ik jullie de scan laten zien hoe mijn huid er uit zag voordat ik met de producten van Cellics begon. Vandaag zet ik deze scan naast mijn scan van een paar maanden geleden, zodat jullie kunnen zien wat de producten van Cellics voor mijn huid hebben gedaan na 2 maanden gebruik.

Producten die ik 2 maanden gebruikt heb:

  • Cell Elixer Limitless, met maar liefst 29 ingrediënten waaronder hyaluronzuur, collageen en phytoceramides.
  • Cell Omega, zuiver met hoogwaardige EPA en DHA.

Cellics Collageenscan

De linkerfoto is de scan van mijn huid voor het gebruik van Cellics en de rechterfoto de scan van mijn huid na een aantal maanden Cellics te hebben gebruikt. Hoe geler de scan, hoe meer intensiteit er is in de huid en dat is wat je wilt zien bij een gezonde en goed verzorgde huid. 

Cellics Collageen

Scan voor het gebruik en inname van Cellics.

Cellics Collageen

Scan na 2 maanden gebruik en inname Cellics. De zwarte streep is een storing in het systeem en moeten we niet naar kijken. 

 

Resultaat

Cellics Collageenscan

Lieve Suzan, founder van Cellics, weet inmiddels na jaren onderzoek, dat het aan de buitenkant behandelen van een huid die weinig juiste bouwstenen heeft, niet zo heel veel zin in heeft. Het is heel belangrijk om eerst in de huid te kijken om te kunnen zien wat een huid nodig heeft op dat moment. 

Wat je dus heel duidelijk ziet is dat mijn intensiteit ten opzichte van de eerste scan enorm is verbeterd. Op de eerste scan kan je aan de rand ook zien dat daar zwarte gaten vallen, dat betekend eigenlijk dat je huid daar kapot is. Op de tweede scan kan je zien dat die gaten voor een groot gedeelte zijn opgevuld en dat mijn huidbarrière veel sterker is geworden tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Ook het vochtverlies van binnenuit naar buiten kan nu veel minder gebeuren. Mijn huid houdt nu dus veel beter vocht vast. Vanwege het (Nederlandse) klimaat hebben we eigenlijk allemaal een vochtarme huid, iets dat heel belangrijk is om aandacht aan te geven wanneer je je huid gezond en mooi wilt houden.

Nog een detail; op de eerste scan zie je dat sommige zwarte plekken een soort strepen zijn, dit betekend dat mijn huidlagen uit elkaar gaan. Met andere woorden aging! Voornamelijk veroorzaakt (zeker in mijn geval) door zonschade. Op de tweede scan zie je dat mijn huid weer veel meer verbindingen heeft en zich heeft opgevuld. Mijn lederhuid is zich aan het vullen en het onderhoudsbindweefsel dat aangemaakt wordt door mijn lichaam is nog meer verbeterd. 

Collageen en Omega 

Wat ik al na 5 dagen aangaf bij Suzan, was dat mijn huid er ongelooflijk egaal uit zag en dat ik helemaal geen foundation meer nodig had. Volgens Suzan zijn dit de Hyaluronzuur en Phytoceramides die snel resultaat geven. Het aanmaken van collageen duurt wat langer, je zal tussen de twee en zes maanden moeten wachten voor het resultaat. Daar komt bij dat het een product is dat je moet blijven gebruiken, het effect is niet blijvend. 

Volgens Suzan was mijn huid al, voor mijn leeftijd, goed en gezond. Maar evengoed heeft het in twee maanden een ongelooflijke verbetering laten zien. Wanneer een huid “leeg” is, iets wat je ook al bij jonge mensen ziet, dan is er vaak sprake van darmproblemen, stress of slechte voeding. 

Je moet je voorstellen, dat alles wat zich van binnenuit vormt in je huid, kan zich alleen maar vormen omdat er een overschot in je lichaam is. Je huid krijg alleen maar iets als de rest van je organen voldoende heeft. 

In de Cell Elixer Limitless die ik gebruik zit 9000 mg viscollageen. De pot bevat 835 Cell Elixer waar je 6 weken mee doet (1 maatschep per dag) € 179,00.

Voor een lagere prijs is er ook de gewone Cell Elixer, deze bevat 3000 mg viscollageen. Deze pot heeft een inhoud van 405 gram waar je ook 6 weken mee doet (halve maatschep per dag) € 89,00.

Daarnaast slik ik de Cellics Cell Omega 2 per dag. Deze bevat zuivere Omega 3-visolie vetzuren met een hoge concentratie EPA en DHA. En nog een beetje vitamine E. Vitamine E is een vetoplosbare vitamine die een bijdrage levert aan de bescherming van de cellen. Inhoud van de Cellics Cell Omega pot is 120 stuks, goed voor 60 dagen. De Cell Omega is een alleskunner en wordt eigenlijk altijd geadviseerd te gebruiken omdat deze voor een optimale werking zorgt van de overige producten.

Kijk voor meer informatie op Cellics.nl of lees mijn vorige blog over Cellics.

XO Frieda 

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *