Nieuw van Biodermal P-CL-E Body

By Frieda woensdag, december 8, 2021 0 , Permalink 0

Wat 45 jaar geleden begon met de iconische P-CL-E crème is inmiddels uitgegroeid tot een volledige P-CL-E lijn. Biodermal P-CL-E zorgt voor iedere huid die wel wat extra ondersteuning en stimulans kan gebruiken. Geformuleerd met effectieve, huideigen ingrediënten die natuurlijk huidherstel optimaal ondersteunen. Voor een gezonde, mooie huid. Na P-CL-E olie, P-CL-E serum en P-CL-E fluïde, is er nu ook Biodermal P-CL-E Body. Vier intensief verzorgende bodyproducten speciaal ontwikkeld voor de droge tot zeer droge, gevoelige huid of een huid met ruwe, schrale plekjes of roodheid.

Een droge huid kan bij elke leeftijd en huidtype ontstaan en meerdere oorzaken hebben. Bijvoorbeeld de overgang, voeding en het weer. Als de dagen straks weer kouder worden, wordt de luchtvochtigheid lager en droogt je huid sneller uit. Het is dan extra belangrijk je huid een handje te helpen. P-CL-E Body herstelt en beschermt de droge en gevoelige huid tegen kleine huidproblemen door de natuurlijke processen in je huid te ondersteunen. Zo voelt je lichaam deze winter zacht, soepel en comfortabel aan.

ONDERSTEUNT HET NATUURLIJK HUIDHERSTEL

Voor het lichaam

De P-CL-E formules zijn speciaal geformuleerd met effectieve en huidverbeterende ingrediënten zoals huideigen antioxidanten, ureum en natuurlijke sheaboter. Deze hydrateren intensief, kalmeren roodheid en vullen tekorten in je huid aan. Hierdoor verbetert de vochtbalans, de huidelasticiteit en wordt de huidbarrière versterkt. Voor een gezonde, mooie en intensief verzorgde huid die zacht, soepel en comfortabel aanvoelt.

P-CL-E Verzorgende Bodylotion (400 ml, € 24,99) VOOR DE DROGE HUID

De hydraterende en verzorgende bodylotion is geformuleerd met huidverbeterende ingrediënten die de huidbarrière versterken en de huid weer zacht en soepel maken. Het unieke Triple Moist Complex met onder andere huideigen glycerine hydrateert de huid intensief tot wel 48 uur lang en verbetert de vochtbalans. Natuurlijke sheaboter en andere emolliënten maken de huid zacht en soepel, en vitamine E helpt de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

P-CL-E Kalmerende Bodylotion (400 ml, € 29,99) VOOR DE DROGE EN GEVOELIGE HUID

De Kalmerende Bodylotion hydrateert door middel van het Triple Moist Complex intensief tot wel 72 uur lang en verbetert de vochtbalans van de huid. De unieke formule met niacinamide (vitamine B3) en panthenol (provitamine B5) kalmeert en verbetert de gevoelige huid en vitamine E helpt de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf. De Kalmerende Bodylotion is parfumvrij.

P-CL-E Herstellende Bodycrème (200 ml, € 29,99) VOOR DE ZEER DROGE EN GEVOELIGE HUID

Biodermal P-CL-E Herstellende Bodycrème hydrateert intensief en verlicht jeuk en irritatie bij een droge, schrale of ruwe huid. De combinatie van huideigen en huidverbeterende ingrediënten, waaronder ureum, hydrateert de droge huid op zeer intensieve wijze waardoor deze zacht en soepel wordt. Daarnaast vormen huideigen ureum en lipiden een beschermend laagje op de huid waardoor de huidbarrière sterker wordt, het vocht beter wordt vastgehouden en de vochtbalans herstelt. De Herstellende Bodycrème is parfumvrij.

P-CL-E Voedende Handcrème Exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat (75 ml, € 9,99) VOOR DE DROGE HUID

Deze handcrème heeft een rijke textuur met natuurlijke canola-olie en huideigen ureum die de huid tot wel 24 uur lang intensief hydrateert en voedt. Antioxidanten Q10 en vitamine E helpen de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Over Biodermal

Biodermal is een Nederlands merk dat ruim 40 jaar actief is in de ontwikkeling en verbetering van huidverzorgingsproducten. Biodermal is in 1975 ontstaan vanuit de behoefte om verzorgingsproducten te ontwikkelen die kleine huidproblemen oplossen. We weten welke ingrediënten wel en welke niet in onze producten horen. Bij Biodermal gaan we ervan uit dat elke huid haar eigen kracht heeft met specifieke behoeften. Onze producten bevatten hoogwaardige huideigen ingrediënten, die de natuurlijke beschermende werking van de huid versterken. Naturel mooi dankzij effectieve huidverzorging.

Kijk voor alle producten op Biodermal.nl

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *