QBeauty schoonheidsbehandeling

Neem jij ook te weinig tijd om naar de schoonheidssalon te gaan? Naar de kapper en mijn nagelstyliste ga ik trouw, maar de schoonheidssalon schiet er te vaak bij in. Ik onderga op het moment een IPL behandeling (definitieve ontharing met laser) en daardoor kom ik er helemaal niet aan toe om ook nog een behandeling voor mijn gezicht in te plannen.

QBeauty Almere

Maar ik vind het zo heerlijk, pure verwennerij. Daarom was ik erg enthousiast toen ik met Qbeauty uit Almere in contact kwam. Of ik een behandeling wilde ondergaan om zo kennis te maken met hun huidverzorgingsproducten. Natuurlijk! Na dit fijne en gezellige bezoek heb ik mij voorgenomen dit echt vaker te gaan doen. Je huid knapt er zo van op en het is even heerlijk ontspannen. 

QBeauty schoonheidsbehandeling

Qbeauty is een professionele schoonheidssalon en Day Spa gevestigd in een heel mooi pand in Almere. De ‘Q’ van Qbeauty staat dan ook voor ‘Quality’. Bij Qbeauty kan je kiezen uit een uitgebreid assortiment, met zowel traditionele als verrassende moderne en nieuwe behandelingen. Bij de gecertificeerde schoonheidsspecialistes kan je terecht voor losse gezichts- en lichaamsbehandelingen of een wellness arrangement. 

Na een vragenlijst ingevuld te hebben zodat de schoonheidsspecialiste weet waar ze rekening mee moet houden, werd ik naar een behandelkamer gebracht. Leuk om te weten is, is dat ze bij QBeauty een duo-behandeling kamer hebben waar je terecht kan voor een behandeling samen met je vriendin. 

De professionele merken die QBeauty gebruikt in de salon en ook verkoopt zijn Carita Paris, GJ Cosmetics en Decleor.

De behandeling die ik kreeg was een anti-aging behandeling van het merk Carita Paris. Na een huidanalyse kreeg ik te horen dat ik een vochtarme huid heb, dit wordt iedere keer weer bevestigd door schoonheidsspecialistes. Ik had altijd het idee dat ik een gecombineerde huid heb, hierdoor heb ik wel eens verkeerde producten gebruikt. Mijn huid kan snel glimmen, maar dat komt dus juist als reactie op vochttekort i.p.v. dat mijn huid vettig is. 

De behandeling bestaat uit:

  • Reiniging van het gelaat
  • Renovateur (corrigerende peeling)
  • Aanbrengen van het masker, afgestemd op mijn huid
  • Aanbrengen verzorgende gezichts- en oogcrème
  • Duur 35 minuten

Carita Renovateur Visage

Carita Renovateur Visage

Tijdens de behandeling werd ik meteen enthousiast van de Carita Renovateur Visage die je op een droge huid aanbrengt. De droge scrub geeft een detox aan je huid en verbetert de huidstructuur zichtbaar. Met de natuurlijke zonnebloemzaden en abrikozenpitten exfolieërt het de huid zachtjes. De essentiële oliën van citroen en kruidnagel ontgiften de huid. Je blijft het product met ronddraaiende bewegingen aanbrengen op het gezicht net zo lang tot de textuur alleen nog maar een droge korrel is. De restanten verwijder je eventueel met een zachte doek. Het is een reinigingsproduct die je voor je dag- en nachtverzorging gebruikt, 1x per week.    

 
Carita Serum Combleur Nog zo’n fijn Carita product is dit anti-aging serum dat rimpels opvuld zodat je huid er gelift en voller uit ziet.  

Ampullen GJ Cosmetics.

Speciaal voor QBeauty is er GJ Cosmetics ontwikkeld, dat compleet aan alle hoge eisen van QBeauty voldoet. Deze producten bevatten de nieuwste werkzame stoffen op het gebied van voeding en hydratatie van de huid. Het effect op de langere termijn is klinisch bewezen, en de schoonheidsspecialistes van QBeauty en haar cliënten hebben dagelijks profijt van de heilzame werking die onmiddellijk merkbaar is.

Ampullen GJ Cosmetics

De Hyalurin Bio ampullen ben ik direct na de behandeling gaan gebruiken als kuur voor mijn vochtarme huid.

Ampullen GJ Cosmetics

Eye Contour Bio ampullen, stress-afgifte in een ampul! Bevat een cocktail van peptiden om alle tekenen van veroudering en vermoeidheid rondom de ogen effectief te verbeteren, met name op donkere kringen en wallen. Bevat het natuurlijke peptide Haloxyl, dat donkere kringen en wallen kan verminderen met 60%.

Deze ampullen zijn ontzettend handig. Waar je normaal gesproken 1 ampul in zijn geheel moet gebruiken omdat deze is opengebroken, hoeft dat bij deze ampullen niet. Je breekt het staafje van de ampul af en steekt deze aan de achterkant van de ampul er weer in waar een soort pompje zit. Nu kan je de gewenste hoeveelheid er uit duwen. De rest van het product blijft veilig afgesloten in de ampul zitten. 

Ampullen GJ CosmeticsBotuline Toxine Bio, oftewel Snelwerkende “Botox” -ampul. Bevat een hoge concentratie Argireline-peptide, het ultieme anti-aging ingrediënt. De ampul vermindert de activiteit van mimischespieren, wat resulteert in een gladde en verjongde huid. 

Kijk voor meer informatie over handelingen en producten op Gezichtsbehandeling Almere.

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

3

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *