Bobbi Brown Tinted Eye Brightener

By Frieda woensdag, maart 25, 2015 0 , Permalink 0

Wanneer het op een goede concealer aankomt ben ik al een tijdje trouw aan de NARS Radiant Creamy concealer, maar het merk Bobbi Brown heeft nu een lichtgewicht concealer speciaal voor onder je ogen die heel natuurlijk dekt en ik ben benieuwd of deze net zo fijn is. De Bobbi Brown Tinted Eye Brightener is er in 10 tinten en ik heb de tint Porcelain Peach 6 getest.

Bobbi Brown Tinted Eye BrightenerDe kleur Porcelain Peach 6 is een lichte kleur die een mooi verhelderend effect geeft en genoeg dekt om donkere kringen te vervagen. 

Bobbi Brown Tinted Eye Brightener

De concealer zit in een transparante flacon zodat je direct de kleur kunt zien. De Tinted Eye Brightener heeft een sponsapplicator, hiermee breng je de concealer heel fijn aan en kan je het vervolgens met je vingers of een concealer kwast uitsmeren en blenden.

Bobbi Brown Tinted Eye Brightener

De Tinted Eye Brightener heeft een fijne romige structuur die heel licht is maar tegelijkertijd genoeg dekt en goed blend.

Conclusie.

Ik vind de Bobbi Brown Tinted Eye Brightener fijner dan de NARS Radiant Creamy concelaer, daar ik heb het gezegd. De concealer van Bobbi Brown is net wat meer vloeibaarder en romiger waardoor de concealer veel mooier aanbrengt, hierdoor is de concealer ook zuiniger in gebruik. Ik breng een concealer altijd aan over mijn foundation en deze van Bobbi Brown blend echt heel goed en gaat niet in de fijne lijntjes zitten. De Tinted Eye Brightener blijft mooi zitten gedurende de dag, maar is ook ideaal als je je make-up even wilt verfrissen. De concealer smelt in je huid en voel je vervolgens niet meer zitten, dit is echt een aanrader.

De Bobbi Brown Tinted Eye Brightener is verkrijgbaar bij Douglas.nl en deBijenkorf.nl voor € 28,50 (6ml).

Gebruik jij een concealer? Let me know XO.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *