WooBamboo Toothbrushes

Wanneer je niet elektrisch je tanden poetst, gebruik je waarschijnlijk een plastic tandenborstel. Maar wist je dat er jaarlijks miljarden plastic tandenborstels in onze natuur belanden? Ook de kopjes van je elektrische tandenborstel kan je meerekenen, want als het goed is verwissel je die ook regelmatig. Het bedrijf WooBamboo pleit ervoor dat iedereen een steentje kan bijdrage om onze planeet schoon te houden en dat kan al beginnen met zoiets kleins als een Bamboo tandenborstel gebruiken.

WooBamboo Toothbrushes. 

WooBamboo Toothbrushes

WooBamboo Toothbrushes

Het bedrijf WooBamboo heeft tandenborstels voor het hele gezin, dat wil zeggen voor volwassenen en kinderen maar ook voor je hond of kat. Daarnaast hebben ze ook biologisch afbreekbare zijdefloss beschikbaar. Dit jaar nog zijn ze van plan het assortiment uit te breiden met tandpasta en mondwater. 

Over WooBamboo.

WooBamboo ligt in meer dan 2500 winkels in meer dan een dozijn landen. WooBamboo heeft een missie om mensen te inspireren schonere en natuurlijke producten te gebruiken die beter zijn voor onze planeet. Tot nu toe hebben ze al een miljoen plastic tandenborstels weten te vervangen voor Bamboe tandenborstels. 

Waarom Bamboe?

WooBamboo Toothbrushes

De bamboe (Moso) die WooBamboo gebruikt wordt natuurlijk gekweekt zonder enige toegevoegde chemicaliën of pesticiden. Plus, het is gecoat in een volkomen natuurlijke wax om het zacht en droog te houden. Moso bamboe is volledig duurzaam geoogst. Ook panda’s eten geen Moso bamboe, dus ze nemen niets weg van de panda’s voedselbronnen. De tandenborstels zijn verpakt in recyclebare materialen. Het bedrijf gebruikt geen bedrukte bestelformulieren en ook de facturatie gaat papierloos. 

WooBamboo maakt de beste kwaliteit Dupont Tynex-borstels, zodat je tandarts het ook goedkeurt.

Conclusie.

Naast dat ze eco-vriendelijk zijn, is bamboe ook heel trendy en staat het cool in je beker. De tandenborstel ligt comfortabel in de hand en de haartjes werken fijn. De haartjes zijn niet biologisch afbreekbaar maar wel gemaakt van het best mogelijk materiaal voor onze planeet. Anders moesten we onze tanden poetsen met zwijnenharen, geloof niet dat ik daar heel vrolijk van zou worden. 

WooBamboo is te koop via Amazon.com.

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *