Vitabrid C12 Tegen Haaruitval

By Frieda maandag, oktober 10, 2016 0 , , , , Permalink 5

Tijdens mijn 2e zwangerschap had ik een mooie volle bos haar, een positief effect van alle hormonen die door mijn lijf gierden. Dat deze hormonen ook een keerzijde hadden kwam ik 4 maanden na de bevalling achter. Mijn haar begon gigantisch uit te vallen! Eerst hoopte ik nog dat dit de “extra haren” waren waar ik tijdens mijn zwangerschap zo blij mee was, maar helaas bleef het daar niet bij. Gelukkig kreeg ik geen kale plekken, want die horror verhalen hoor je ook vaak genoeg van vrouwen, maar wel hele korte plukken. Ik heb noodgedwongen mijn lange manen moeten kort knippen, heel kort. Voordat ik eindelijk weer lang en mooi gezond haar had heeft heel lang geduurd. Inmiddels is dit 6 jaar geleden maar ik weet nog heel goed hoe ongelukkig ik mij voelde. Mooi en gezond haar is gewoon heel belangrijk voor vrouwen om je goed te voelen.

Kaalheid en haaruitval bij vrouwen is nog steeds een taboe en dat terwijl het toch ook bij vrouwen veel voor komt. Dit kan verschillende oorzaken hebben, denk aan veel en langdurig stress, verandering in je hormoonhuishouding door zwangerschap of menopauze, ook kunnen erfelijke factoren een rol spelen. De oplossing; gestabiliseerde Vitamine C.

Het merk Vitabrid.

Vitabrid C12

Het lastige aan Vitamine C is dat het moeilijk je huid kan bereiken. Maar 7% Vitamine C uit je voeding weet ook daadwerkelijk je huid te bereiken. De ontwikkelaars van Vitabrid hebben een manier gevonden om Vitamine C te stabiliseren en om hiermee de strijd aan te gaan tegen kaalheid. Vitabrid heeft de Vitamine C12 “ingepakt” in beschermende laagjes mineralen, waardoor de Vitamine C veel langer zijn werk doet. Om precies te zijn 12 uur lang. Vitamine C stimuleert de collageenproductie, een eiwit dat je huid gezond houdt en als voeding dient voor de haarzakjes. Dit betekent dus dat de Vitabrid Hair Tonic 12 uur lang de collageenproductie stimuleert. Op deze manier wordt er de hele dag aan het herstel van je haar en hoofdhuid gewerkt. 

Bestrijden met Vitamine C12.

Vitabrid Hair

 

Vitabrid C12 Hair Tonic heeft een verzachtende en hydraterende werking op de hoofdhuid en versterkt broos en dunner wordend haar. Voor gebruik moet je de poeder aan het flesje met tonic toevoegen. Het poeder bevat gestabiliseerde actieve vitamine C.

Vitabrid Vitamine C12 verbetert de algehele gezondheid van de hoofdhuid, versterkt de haargroei en vermindert schade aan het haar. Vitabrid C12 is daarnaast het enige middel dat uw huid direct voedt met Vitamine C zonder te oxideren. De ontdekkers van Vitabrid hebben een ION-technologie ontwikkeld, waarbij de Vitamine C als het ware wordt ingesloten en de vluchtige Vitamine C niet weg kan en het zijn krachtige werking kan doen.

Vitabrid C12

Hoe te gebruiken. 

  • Doe de poeder in het flesje met tonic.
  • Goed schudden.
  • Spray de lotion over je gehele hoofdhuid voor het slapen gaan. 
  • Masseer het goed in met je vingers.
  • Het allerbeste is het om het in de ochtend opnieuw aan te brengen.
  • Gebruik de lotion minimaal 3 maanden voor een optimaal effect.
  • 1 Flacon gaat ongeveer 1 maand mee bij dagelijks gebruik. 

Conclusie.

Ik heb deze lotion niet zelf getest omdat mijn haar op dit moment in een prima conditie is (gelukkig). Maar was het 6 jaar geleden op de markt geweest tijdens mijn periode van extreme haaruitval dan had ik dit product zeker geprobeerd. Baat het niet dan schaadt het niet. Daarbij is Vitabrid een populair Koreaans merk en is het een feit dat ze daar ver vooruit lopen op beauty gebied. Het merk heeft al meerdere prijzen gewonnen wereldwijd. De Koreaanse beauty producten vinden steeds meer hun weg in de westerse beautyshops en vele beauty-addicts zweren erbij. De Aziatische vrouw verzorgt haar huid met veel passie. De bekende Koreaanse actrice Park Min Young is het gezicht van Vitabrid. Het merk heeft naast de Hair Tonic namelijk ook een Face Brightening poeder voor het gezicht die je kan vermengen met je dag- en/of nachtcrème. 

Vitabrid C12 Hair Tonic is te koop bij vitabrid.nl voor € 74,95. 

 

[ad name=”HTML-5″]

Dit is een gesponsord artikel.

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *