Vita Liberata Beauty Blur

Bijna twee jaar geleden heb ik het al eens gehad over de Vita Liberata Body Blur. Een snel drogende body make-up met een mooie shimmer. Dit geweldige product geeft je huid een egale finish met een hele mooie glow. Ideaal voor op je benen, decolleté, armen en schouders, voor een sunkissed-effect.

Blij was ik daarom ook toen ik de Vita Liberata Beauty Blur mocht testen. Een multitasker voor je gezicht die je huid een zongebruinde tint geeft.

BEAUTY BLUR INSTANT HD SKIN FINISH

Vita Liberata Beauty BlurNu ik een gebruinde huid heb van 3 weken zonvakantie is dit het enige wat ik op mijn huid smeer. Het is de perfecte tint en geeft een lichte dekking met een gezonde glow. Geen foundation nodig! Ik gebruik nu de tint Latte, deze zou normaal gesproken veel te donker zijn voor mijn huid. Een tint lichter, Latte Light, zal straks beter zijn zodra mijn huid weer de normale kleur heeft. De Beauty Blur is ook geschikt om onder je foundation te dragen wanneer je iets meer dekking wilt.

Vita Liberata Beauty BlurDe Beauty Blur werkt als een soort primer. Oneffenheden en roodheid verminderen zichtbaar en je huid krijgt die mooie sunkissed glow. Daarnaast verzorgt het je huid ook nog eens. Ingrediënten als rozenbottel en peptiden vertragen de cellulaire veroudering van de huid en assisteren bij de aanmaak van collageen, waardoor deze zacht en elastisch blijft. De Beauty Blur is snel droog, geeft niet af en is water resistent.

Verkrijgbaar in 4 kleuren
Café Crème, Latte Light, Latte, Latte Dark

 

Over Vita Liberata

Vita Liberata Beauty Blur

Luxe verzorging die de huid ook bruint.
Het toonaangevende, luxueuze zelfbruinermerk Vita Liberata levert met de innovatieve cosmeticaproducten een prachtig natuurlijk resultaat. De luxe producten zijn ontwikkeld voor de moderne vrouw, ze combineert de zelfbruining eigenschappen van make-up met huidverzorging. Een perfect alternatief om tijdens de wintermaanden toch een gezonde teint te krijgen.


Het merk is in 2003 opgericht door Alyson Hogg, een drukke moeder die veel reisde. Ze had behoefte aan een product dat meer kon dan alleen hydrateren of zelfbruinen. Om vrouwen, die het altijd druk hebben, tegemoet te komen ontwikkelde ze luxe huidverzorging die de huid ook daadwerkelijk verzorgt en een goudbruine gloed geeft.

Pure ingrediënten, innovatie en de wens om producten te ontwikkelen die echt werken zijn altijd de pijlers geweest van Vita Liberata. Met als doel een voedende huidbehandeling die de huid ook bruint. Weliswaar met een vlekkeloze finish en een natuurlijk ogende kleur, een fluweelzachte huid en langdurige hydratatie. Hiervoor wordt de slimste technologie en de zuiverste ingrediënten gebruikt om zo de meest natuurlijke resultaten te leveren.

Producten van Vita Liberata zijn niet getest op dieren, bevatten geen parabenen, parfum/geur, alcohol, dieren derivaten, petrochemicaliën, sulfaten en siliconen. En ook geen SPF of andere bescherming tegen de zon. Een aanvullende SPF is dus aan te raden als je naar buiten gaat.

Wat maakt Vita Liberata bijzonder?

Moisture Locking System
De combinatie van natuurlijke extracten en het unieke vochtvergrendelingssysteem trekt water naar de oppervlakte van de huid en vergrendelt het daar 72 uur, met als gevolg een zeer zachte huid en een bruine teint die iedere keer weer perfect vervaagt tot niets.

Organic Anti Age Ingredients
Alle producten zitten vol gecertificeerde biologische extracten die vriendelijk zijn voor de huid en een aantal gaan ook veroudering tegen. Wat resulteert in een gladde en egale huid, de perfecte basis voor het bruinen.

Easy & Quick Drying Application
Dankzij de unieke formule drogen de producten bij contact met de huid, zodat je je na slechts 5 minuten alweer kunt aankleden.

Odour RemoveTM
Dankzij de Odour RomoveTM-technologie geeft Vita Liberata geen geur af op de huid.

Perfect Fade
Geen slangenhuid, vlekken of strepen; gewoon een subtiele vervaging tot niets, precies zoals een natuurlijke bruine kleur.

Non-toxic
Vita Liberata bevat geen ingrediënten van de Toxic List* of andere giftige ingrediënten. Parfum en alcohol drogen de huid extreem uit en zijn daarom eveneens niet toegevoegd.

*Sommige ingrediënten op de Toxic List kunnen het risico op kanker verhogen wanneer ze in een formule worden gecombineerd.

Vita Liberata Beauty BlurVita Liberata Beauty Blur in de tint “Latte”. 

De Beauty Blur bevat geen DHA, het is geen zelfbruiner waar je meerdere dagen effect van ziet.

Vita Liberata Beauty Blur is te koop bij Asos.

XO Frieda 

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *