The Lightening Solution by Perris Swiss Laboratory

Een aantal maanden geleden heb ik kennis mogen maken met het merk Perris Swiss Laboratory. Ik mocht de Skin Fitness Peeling testen en deze is geweldig, ik kan niet meer zonder. De peeling kan je iedere dag gebruiken, het geeft een stralende egale teint, versterkt je huid en is anti-aging. Ook te gebruiken voor je handen, huidveroudering zie je op je handen heel snel omdat de huid hier heel erg dun is. De Skin Fitness Peeling is er in 4 verschillende varianten, waaronder Lift Lightening Solution. De lijn The Lightening Solution by Perris Swiss Laboratory heeft zich uitgebreid en daar vertel ik je graag meer over.

Perris Swiss Laboratory heeft 2 nieuwe producten toegevoegd aan de lijn The Lightening Solution, met twee verhelderende producten. Het Lightening Dark Spot Serum, geschikt voor de normaal tot droge en zelfs de zeer gevoelige huid. En de Radiance Activating Lotion, geschikt voor alle huidtypen, zelfs de zeer gevoelige huid. Samen met de peeling Lift Lightening gaan deze producten de strijd tegen verkleuring van de huid aan en werken zij verhelderend en corrigerend op bestaande verkleuringen (hyperpigmentatie). The Lightening Solution by Perris Swiss Laboratory.

The Lightening Solution

The Lightening Solution

Het Lightening Dark Spot Serum bevat 95% natuurlijke ingrediënten. Dit serum zorgt dat de huid 24 uur lang gehydrateerd wordt en dat deze zichtbaar meer helder en stralender is. Het werkt corrigerend op dark spots (hyperpigmentatie) en werkt preventief op foto-aging. Een heerlijk serum dat ‘s morgens en ’s avonds wordt aangebracht na de reiniging en direct een stralend resultaat geeft. Vitamine E, C en B3 (Niacinamide) geven de huid extra weerstand en werken herstellend en ontstekingsremmend. Hyaluronzuur voorziet van optimale hydratatie. Daarnaast zorgt ‘Sabiwhite’ (extract van de Curcumaplant) voor het verhelderende aspect en heeft het serum door het natuurlijke aroma (Heliopoeder) een zacht aangename geur.

Lightening Dark Spot Serum € 195,- (30 ml).

The Lightening Solution

De Radiance Activating Lotion bevat 98% natuurlijke ingrediënten en is daardoor geschikt voor alle huidtypen. De heerlijke lotion zorgt dat de huid 24 uur lang gehydrateerd en geplumped wordt en dat deze zichtbaar meer helder en stralender is. Een milde lotion die ’s morgens en ’s avonds wordt aangebracht na de reiniging en direct een stralend resultaat geeft. Vitamine C en B3 (Niacinamide) zorgen voor extra weerstand van de huid en werken samen met het enzym Bromelain herstellend en ontstekingsremmend. Het rozenwater in de lotion kalmeert de huid en laat een lichte, aangename geur achter.

Radiance Activating Lotion € 65,- (200 ml). 

We zijn verheugd om het Lightening Dark Spot Serum en de Radiance Activating Lotion toe te voegen aan de collectie” vertelt Michele Perris, eigenaar van de Perris Groep en CEO van Perris Swiss Laboratory. “Een product dat perfect past in ons skincare assortiment en net zoals al onze producten heeft het Lightening Dark Spot Serum een milieuvriendelijke verpakking (100% recyclebaar) volgens de bestaande FSC-normen.

 

The Lightening Solution

Sinds 2012 helpt de Lift Lightening Peeling alle huidtypen met hyperpigmentatie om donkere vlekken te voorkomen en te corrigeren voor een helderder en stralender uiterlijk. Deze peeling is ook geschikt voor de handen.

Lift Lightening Peeling € 95 (50 ml).

Perris Swiss Laboratory Skin Fitness/Skin Fit Youth/Lightening Solution

Alle producten uit deze drie lijnen zijn voor minimaal 95% samengesteld uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en Eco-gecertificeerd door Skin Eco. Daarnaast zijn de producten klinisch en dermatologisch getest en bevatten zij geen huidonvriendelijke ingrediënten zoals parabenen, fenoxyethanol, siliconen, paraffine en minerale oliën, waardoor het risico op een allergische reactie geminimaliseerd is.

Conclusie

Zoals ik al zei is de peeling voor mij een blijvertje. Het serum ruikt heerlijk en geeft een lange tijd voldoende hydratatie. De lotion vind ik vooral in de ochtend erg fijn, het zorgt voor extra weerstand van de huid en dankzij rozenwater geeft het een fijne geur af. Ik krijg snel last van hyperpigmentatie op mijn voorhoofd na het zonnen, maar tot nu toe houd ik dat met deze lijn van Perris goed onder controle. 

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

 

0
2 Comments
 • Per
  augustus 10, 2021

  Wat een super duidelijke en zeer fijne review!
  Zijn inderdaad echt top producten, dat ben ik helemaal met je eens!

  • facebook-profile-picture
   Frieda
   augustus 10, 2021

   Lieve Per,

   Je hebt mij aangestoken met je enthousiasme.

   Lieve groet,
   Frieda

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *