Oud & Nieuw Look

By Frieda woensdag, december 31, 2014 0 , Permalink 0

2014 is bijna voorbij! Ook zo’n zin om Oud & Nieuw te vieren straks?

Ik heb dit jaar besloten mijn Oud & Nieuw look lekker natural te houden. Zeker geen glitters voor mij, vind ik persoonlijk al snel te veel met mijn blonde haar. Ik heb alleen maar zachte tinten gebruikt voor vandaag.

Dit zijn de producten;

Huid make-up

Huid

  • Photo Finish Foundation Primer van Smashbox
  • Sheer-Expert Foundation van by Terry
  • Radiant Creamy Concealer van Nars
  • Super Orgasm Blush van Nars
  • Prep + Prime Transparant Finishing Powder van M.A.C

Ogen make-up

Ogen

  • Eerste laag mascara met Big Volume Lash van Eveline Cosmetics
  • Tweede laag mascara met They’re Real! van Benefit
  • Ook doe ik een laagje Super Orgasm Blush van Nars op mijn ooglid

Dior Color Reviver Balm

Lippen

  • Lip Glow Color Reviver Balm van Dior (versterkt de kleur van je lippen)

Op mijn wenkbrauwen gebruik ik eigenlijk nooit iets, moet ze wel weer laten shapen trouwens! Omdat ik geen natural blond ben zijn mijn wenkbrauwen al vrij donker, bij een glamour look kan het natuurlijk wel maar als ik mijn wenkbrauwen nu nog meer ga inkleuren vind ik het echt te veel.

Happy New Year!

Ga jij wel op en top glamour vanavond? Let me know XO. 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *