Orofluido Sahara Hair Protection

Het merk Orofluido haalt haar inspiratie uit eeuwenoude schoonheidstradities en verwerkt Argan olie, Cyperus olie en Lijnzaad olie in al haar producten, deze oliën verzorgen het haar intensief, maken het zacht, glad en glanzend. Persoonlijk houd ik niet zo van de geur van argan olie, maar de producten van Orofluido ruiken lekker door de toevoeging van vanille. Voor aankomende zomer heeft Orofluido een fijn product, een haar beschermer dat is getest in de extreme omstandigheden van de Sahara woestijn en optimale bescherming biedt tegen zon, zee en wind, de Orofluido Sahara Hair Protection. 

Orofluido Sahara Hair Protection.

Orofluido Sahara Hair ProtectionAlle producten van Orofluido sieren zich met zwart en goud.

Orofluido Sahara Hair Protection

De haar bescherming is dus getest in een klimaat dat beschouwd wordt als één van de zwaarste op aarde, de Sahara. Er is getest op kleurbescherming, beschadiging en integriteit van de haarvezels. Na de test bleek het haar beschermd tegen de extreme omstandigheden en goed gehydrateerd, ook bleek de kleur 3x beter beschermd tegen de zon dan de kleur op getest haar zonder Orofluido haar bescherming.   

Orofluido Sahara Hair Protection

De Orofluido Sahara Hair Protection zit in een handig spuitflacon met een inhoud van 160ml. Gebruik deze haar bescherming op droog of vochtig haar vóór blootstelling aan de zon en spray je haar opnieuw in na het zwemmen want de spray is niet waterproof.

De ingrediënten:

Orofluido Sahara Hair ProtectionDe 3 oliën die in deze haar bescherming zitten hebben de volgende positieve uitwerking op het haar:

  • Argan olie, ook wel het vloeibare goud uit de woestijn genoemd, is rijk aan Vitamine E en essentiële oliën die het haar versterken en zijdezacht maken. 
  • Lijnzaad olie is een olie die de haarschubben sluit en geeft veel glans aan het haar.
  • Cyperus olie maakt je haar zacht, zorgt dat het flexibel valt en beschermt je haar tegen vrije radicalen van buitenaf.

Verder worden deze oliën gecombineerd met UVA en UVB filters en de spray is vrij van SLS, sulfaten, parabenen en siliconen.

Orofluido Sahara Hair Protection is te koop bij JohnBeerens.com voor € 16,50 (dit is met 25% korting).

Bescherm jij je haar ook in de zon? Let me know XO.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *