Julius K9 Hondentuig met eigen naam

By Frieda vrijdag, december 10, 2021 0 , , , Permalink 0

Sinds de pandemie heb ik nog nooit zoveel gelopen met de hond. Kilometers in het bos en ik vind het heerlijk. De natuur heeft op dit moment een grote aantrekkingskracht bij veel mensen en ik ben daarom zeker niet de enige die in het bos loopt. Het lopen aan een lijn is voor sommige honden en hun baasje een hele uitdaging. Er zijn honden die niet graag met een riem lopen als het om de hals zit, of een hond heeft veel te veel trekkracht en sleept het baasje mee. Onze Berner Sennenhond Beer, een reu van ruim 50kg, is enorm sterk en kent uit enthousiasme vaak zijn eigen kracht niet, een Julius K9 hondentuig was voor ons de ideale oplossing. 

Julius K9 Hondentuig

Julius K9 is een merk dat bekend staat om zijn innovatieve en hoogwaardige hondentuigen en hondenlijnen. Het Julius K9 hondentuig is een heel stevig tuig dat goed op het lichaam van je hond aansluit. Hiervoor is het wel belangrijk de juiste maat voor je hond aan te schaffen. Bovenop het tuig zit een sterke sluiting waar je de lijn aan bevestigd en een handvat wanneer je je hond even bij je wilt houden. Als extra kan je er een borstband bij aanschaffen om druk op de borst van je hond te verdelen wanneer je bijvoorbeeld met je hond fietst. 

De robuuste en stoere tuigen zijn er in verschillende maten en hebben allemaal dereflecterende elementen voor de veiligheid van de hond en jezelf. De tuigen zijn lief voor de vacht van je hond, de voering is ademend en geschikt voor elke weersomstandigheid. 

Gepersonaliseerd

Het leuke van dit merk is dat je de hondentuig kunt personaliseren. Het tuig wordt standaard met de naam Julius K9 geleverd welke gemakkelijk is te vervangen met de naam van je eigen hond bijvoorbeeld. Daarnaast is de hondentuig uit te breiden met persoonlijke wensen, zoals een zaklamp, zijtas en extra borststukken.

Kijk voor meer K9 Producten op de k9shop.nl en bekijk de leuke acties die ze hebben.

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *