DuWop Moon Venom Lip Plumper

By Frieda vrijdag, april 24, 2015 0 , , , Permalink 0

Met dank aan de lippen van Kylie Jenner zijn volle lippen helemaal hot, ongetwijfeld is er bij Miss Jenner een lip filler aan te pas gekomen maar dat ze ook goed is in make-up (lees; veel lippotlood) mag inmiddels duidelijk zijn. Op internet is er zelfs een hashtag ontstaan, de #KylieJennerChallenge, waar meiden in de weer zijn met zogenaamde full lip tools, een lippompje dat je lippen vacuüm zuigt waardoor er veel bloed naar je lippen gaat en zorgt voor een aantal uren vollere lippen. Dit levert trouwens hilarische beelden op, zoek maar eens op Kylie Jenner Lip Challenge gone wrong, waar sommige meiden zo ver gaan dat ze er bloeduitstortingen aan overhouden. Vollere lippen willen we allemaal wel maar ik wil het even iets minder dramatisch houden, Lip Plumpers zijn er ook genoeg in de vorm van een lipgloss, het merk Duwop was de eerste op de markt met een lip plumper als lipgloss en heeft inmiddels meerdere soorten lip plumpers in het assortiment, ik heb de Duwop Venom Moon Lip Plumper getest.

DuWop Moon Venom Lip Plumper.

DuWop Moon Venom Lip Plumper

DuWop Moon Venom Lip Plumper

De Moon Venom Lip Plumper zit in een paars kartonnen omhulsel die typerend is voor de Duwop Lip Plumpers, daarin zit dan weer de lip plumper met een inhoud van 3,5ml. Klein dus, maar deze lip plumper is wel heel zuinig in gebruik, je hebt maar een klein beetje nodig per keer.

DuWop Moon Venom Lip PlumperDeze tintelende lip plumper bevat essentiële oliën die de kleur van je lippen versterken en zorgen voor een verhoogde bloed circulatie waardoor je lippen voller lijken.

DuWop Moon Venom Lip PlumperMoon Venom bevat o.a. kaneel en gember die er voor zorgen dat je lippen gaan tintelen en licht opzwellen, verder bevat het jojoba en avocado-olie zodat je lippen tegelijk worden gehydrateerd. De DuWop lip plumper is sultaten, parfum en kleurstof vrij en DuWop test niet op dieren. 

DuWop Moon Venom Lip Plumper

Nog even een close up van de gloss zodat je kunt zien dat er een mooie shimmer in zit.

Resultaat.

DuWop Moon Venom Lip Plumper

Deze lip plumper is heel glossy en geeft een mooie glans op je lippen, het doet gewoon net even wat meer dan een gewone lipgloss omdat het de kleur van je lippen versterkt. Of het mijn lippen voller maakt kan ik niet echt zeggen, wel zorgt het tintelende gevoel er voor dat je lippen een beetje lijken op te zwellen, voor je gevoel doet het in ieder geval wel wat. Los van het feit dat het mijn lippen niet echt voller laat lijken is het wel een fijne gloss met een mooie glans en shimmer er in. Voor een intenser resultaat kan je deze lip plumper in combinatie gebruiken met een lippotlood in de kleur van je lippen, ik heb op bovenstaande foto alleen de lip plumper gebruikt.      

DuWop Moon Venom Lip Plumper is te koop bij HQHair.com voor € 21,15 (3,5ml).

Wat vind jij van de DuWop Lip Plumpers? Let me know XO.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *