De beste manier om te genieten op een terras

De zomer staat voor de deur en dat betekent lekker veel naar buiten met z’n allen. Buiten eten, genieten van de zon, elkaar, een goed glas wijn en lange avonden. Het horecaseizoen is weer van start gegaan en dan staan we allemaal te trappelen om het terras op te kunnen gaan. Op warme en zonnige dagen is een parasol een must-have op een terras, een schaduwplek creëeren in de hitte is de beste manier om te genieten op een terras tijdens warme en zonovergoten dagen. Er is zoveel keuze wanneer het aankomt bij het kopen van horecaparasols, maar er is voor iedereen een oplossing om in de schaduw te kunnen zitten.

Horecaparasols

parasol shop

Ik vind niets gezelliger dan met vriendinnen op het terras zitten met een wijntje en lekker eten. Nu ben ik een enorme zonaanbidder, maar op het terras is dat niet altijd vol te houden. Het is fijn dat je als klant de keuze hebt om uit de zon te kunnen gaan zitten wanneer het te warm is. Vaak krijg je als klant door te kijken naar het het terras de eerste indruk van een restaurant of hotel. Het terras en hoe gezellig en goed dit is aangekleed, geeft de beslissing om er te gaan zitten of niet. Een horecaparasol van goede comfort en kwaliteit staat voor gastvrijheid. 

Wat je wilt als horecaondernemer zijn parasols die stevig zijn en veel schaduw kunnen creëeren. Horecaparasols zijn te verkrijgen vanaf een afmeting van 200x200cm.

Parasols

Ook voor thuis in je tuin is een parasol een must-have. Hier heb je zoveel keuze in. Er zijn bijvoorbeeld zweefparasols die je wat verder van je tuinset neer kan zetten zodat niemand last heeft van de parasolpaal. Ook de vorm is iets om over na te denken, ga je voor een ronde parasol (met zes of acht hoeken) of liever voor een rechthoekige of een vierkant. Zweefparasols zijn te roteren en te kantelen zodat je op elke moment van de dag uit de zon kan zitten. 

Heb je een kleinere ruimte te benutten zoals een patio of een balkon, dan is een muurparasol de oplossing. Er is geen parasolvoet nodig waardoor je meer ruimte overhoudt op je terras. Muurparasols zijn flexibel doordat de arm meerdere scharnierpunten bevat, zodat je de parasol in meerdere posities kan zetten. 

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

 

 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *