Fotofabriek Foto op Aluminium

Ken jij Fotofabriek al? In de afgelopen jaren hebben zij verschillende prijzen gewonnen voor beste fotoboekenleverancier, waaronder die van AVROTROS Radar. Ik ben gek op foto’s maken op vakantie, en let’s be real, tegenwoordig moet alles gefotografeerd worden van wat er op je bord ligt tot aan je ootd! In ieder nieuw land of stad waar we komen wordt er een fotolijstje gekocht met de stad, – of landnaam, daar gaat de meeste leuke, lieve of bijzondere foto van de vakantie in. Nu raakt het dressoir thuis behoorlijk vol met al die lijstjes. Foto’s op canvas drukken is natuurlijk altijd leuk, maar hoe leuk is het om die ene speciale foto op aluminium te laten drukken!

Over Fotofabriek.

Fotofabriek is opgericht in 2008 onderdeel van Chris Russell BV, een full-service reclamebureau en digitale drukkerij. Voor toonaangevende winkelketens in Nederland verzorgen zij al meer dan 20 jaar reclame en drukwerk. 

Fotofabriek biedt een gratis softwarepakket voor het vormgeven en bewerken van al je fotoproducten. Denk hierbij aan; fotoalbum, verjaardagskalender, canvas, visitekaartjes, agenda’s en wenskaarten, het bestand verstuur je vervolgens naar de fotoservice van Fotofabriek. Zij drukken, binden en verpakken het product op professionele wijze en verzenden de bestelling binnen twee tot zeven (afhankelijk van het product) werkdagen naar ieder adres in Nederland en België.

Fotofabriek Foto op Aluminium.

Wanneer je een foto op aluminium besteld wordt deze afgedrukt op een geborstelde aluminiumplaat. De aluminiumplaat geeft de foto’s een stoer en robuust uiterlijk vanwege de grove structuur. Witte kleuren worden niet mee geprint bij een foto op aluminium. De witte delen op je foto krijgen de kleur van het aluminium zelf.

Fotofabriek Foto op Aluminium

Foto van afgelopen februari in Cocoa Beach Florida. 

Fotofabriek Foto op Aluminium

De foto op aluminium is heel mooi afgedrukt, helder en niet korrelig. De foto kan binnen en buiten worden opgehangen, is UV- en waterbestendig.

Conclusie.

Ik moet nog steeds een fotoalbum laten drukken van deze vakantie. De software op Fotofabriek.nl voor het maken van een fotoalbum werkt heel overzichtelijk en makkelijk. Niet voor niets is Fotofabriek voor het 6de jaar op rij de winnaar van de grootste, onafhankelijke fotoboekentest van 2018 geworden!

Fotofabriek.nl geeft 25% zomerkorting op geselecteerde wanddecoratie, waaronder een foto gedrukt op aluminium. 

XO Frieda.

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *