Batiste XXL Volume droogshampoo

By Frieda vrijdag, maart 6, 2015 0 , , , Permalink 0

De uitvinding van de eeuw, droogshampoo. Wanneer je geen tijd (of zin) hebt om je haar te wassen is er gelukkig altijd nog droogshampoo. Even sprayen en je haar heeft weer volume en ziet er niet meer vettig uit. 

Batiste Dry Shampoo

Original Photo Heart.co.uk

Batiste is de nummer 1 droogshampoo in de UK en gelukkig overal te koop, het merk heeft zich gespecialiseerd in droogshampoo en heeft meerdere varianten droogshampoo op de markt, er zijn zelfs varianten voor blond en bruin haar. Vooral wanneer je donkere haren hebt is het fijn dat je ook voor een droogshampoo speciaal voor bruin haar kunt kiezen, droogshampoo heeft soms de neiging om wit uit te slaan, maar die witte waas verdwijnt wel weer zodra je je haar goed borstelt. Ik heb de Batiste XXL Volume droogshampoo getest.    

Batiste XXL Volume droogshampoo.

Batiste Dry Shampoo XXL Volume

Batiste Dry Shampoo XXL Volume

Deze droogshampoo maakt je haar stug en geeft daardoor lekker veel volume.

Hoe te gebruiken.

  • Voor gebruik de bus goed schudden.
  • Houd de bus ca. 30 cm van je haar af en spuit de droogshampoo op je haarwortels.
  • Masseer de shampoo met je vingertoppen door je haar.
  • Borstel je haar vervolgens en breng het in model.

Ik spray de droogshampoo ook tussen mijn haarlagen voor extra volume, vervolgens ga ik niet meer met een borstel door mijn haar maar met mijn handen. Dit werkt prima omdat ik blond ben en de witte waas snel verdwijnt, waarschijnlijk als je donker haar hebt is het wel verstandig je haar nog even na te borstelen.   

Voor.

Batiste Dry Shampoo XXL Volume

Na.

Batiste Dry Shampoo

Hello Big Hair, met recht XXL Volume.

Wat een fijn product, ideaal om tussen de wasbeurten door je haar toch nog even een boost te geven. Het ontvet mijn haar en geeft veel stevigheid. Mijn haar voelt alsof ik een dag op het strand heb gelegen en in het zoute water heb gezwommen, love. Het ruikt ook nog eens heel lekker. Zoals je op de foto kunt zien is het resultaat absoluut XXL Volume, perfect. Ik vind het ook fijn om te gebruiken als ik die dag mijn haar in een staart wil dragen, mijn staart is dan voller en blijft de hele dag mooi zitten.   

De Batiste XXL Volume droogshampoo is verkrijgbaar bij Drogisterij.net voor € 5,89 (200ml).

Gebruik jij wel eens droogshampoo? Let me know XO.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *