Xoo gepersonaliseerde sieraden

Wat is er nu leuker dan het krijgen of geven van een gepersonaliseerd sieraad? Er zit betekenis achter en het maakt het sieraad persoonlijk en dierbaar. Door een sieraad te laten graveren maak je het uniek en geef je een sieraad net dat beetje extra. Bij Xoo zijn ze dagelijks bezig met het maken van een perfecte item voor jouw sieradencollectie. De collectie van Xoo gepersonaliseerde sieraden is groot, van kettingen en armbanden tot aan oorbellen en ringen en zelfs horloges. 

Persoonlijke sieraden Xoo

Xoo gepersonaliseerde sieraden

Door middel van een sieraad is het mogelijk een persoonlijk verhaal te vertellen. Ik heb bijvoorbeeld voor moederdag van mijn jongste kind een armband gekregen met daarop de namen van mijn twee kinderen gegraveerd. Een armband die ik iedere dag met veel liefde bij mij draag, want dit zijn de allermooiste cadeaus om te krijgen als moeder. Nog een mooi voorbeeld, vorig jaar hebben we met een aantal vriendinnen een vriendin een ketting cadeau gedaan met de initialen van haar dierbaren, waaronder iemand die ze recent was verloren. In zo’n sieraad zit zoveel liefde en vooral een ketting draag je dicht bij je hart. Naast namen en initialen is het ook leuk om een speciale datum te laten graveren. Ik noemde net al dat het graveren van een horloge ook tot de mogelijkheden behoort. Op de achterkant van een horloge heb je meer ruimte om te graveren, dan is het een leuk idee om er een quote of een betekenisvolle tekst op te laten graveren. 

Onderhoud

De sieraden van Xoo zijn gemaakt van roestvrijstaal en beschikbaar in de kleuren zilver, goud en rose. De sieraden zijn stijlvol en van een prachtige kwaliteit, zodat je lang kunt genieten van jouw sieraad. Door de pH waarde van je huid kan een sieraad aangetast worden, het is daarom aan te raden om je sieraad geregeld op te poetsen met een sieraden doekje. Om de levensduur van je sieraad zo lang mogelijk te houden is het verstandig tijdens het douchen, sporten en zwemmen je sieraad of sieraden af te doen.

Xoo

Xoo

Ook ik heb twee mooie sieraden van Xoo, weliswaar niet gepersonaliseerd maar wel helemaal on trend. Ik was al heel lang op zoek naar een mooie earcuff en bij Xoo heb ik de perfecte gevonden. Een earcuff vind ik een mooie verfraaiing van het oor en je hoeft er gelukkig geen extra gaat voor te laten zetten. Alle Xoo earcuffs zijn gemaakt van 925 zilver, dat is een zacht materiaal waardoor je de earcuff kunt ombuigen tot het gewenste formaat. De earcuff die ik heb uitgekozen is een gouden variant en verguld met 14K geel goud. Daarnaast was ik nog op zoek naar een tijdloze ring en dan het liefst in het goud. Deze ring is chique en mooi in al zijn eenvoud. 

Neem een kijkje op de website van xoo.nl en laat je inspireren. Regelmatig wordt de website aangevuld met nieuwe items, aangeboden in een kleine oplage zodat de collectie uniek blijft. 

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *