Aruba Aloe Skincare + GIVEAWAY

Aruba Aloe is het oudste Aloë Vera bedrijf in de wereld en cultiveert, oogst, produceert en verpakt zijn producten op eigen bodem. De Aloë’s op Aruba zijn de geneeskrachtigste ter wereld. Doordat de bladeren van de plant al een paar uur na de oogst worden verwerkt, blijven de rijke en krachtige voedingsstoffen behouden. 

Ik had al een aantal producten mogen testen van Aruba Aloe en laatst kreeg ik op een beauty event de kans om nog meer over het merk te weten te komen. Het merk is nog niet zo heel lang beschikbaar in Nederland en heeft inmiddels een uitgebreide lijn van huid- en haarverzorging, allemaal op basis van het Aloë Vera.

Aloë Vera.

Aloë Vera wordt ook wel de “miracle plant” genoemd vanwege zijn geneeskrachtige en helende werking. Het helpt bij een zonverbrande huid, droge huid, acné, eczeem, insectenbeten, huidveroudering en huidirritaties. Ook heeft het antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen.

Aruba Aloe Skincare + GIVEAWAY.

Special care Lotion.

Aruba Aloe Skincare

Dit is de bestseller van Aruba Aloe. Een intens hydraterende lotion met extra vitamine E. Naast de pure Aloë Vera uit Aruba bevat het ook Jojoba olie, voor extra vocht en voeding aan de droge  en geïrriteerde huid.

Vitamin E Skin Care Gel.Aruba Aloe Skincare

Mijn favoriet. Een heerlijke lichte en olievrije gel dat je goed kunt gebruiken als primer onder je makeup. Ik gebruik het ook graag als nachtcrème, het kalmeert en maakt mijn huid heerlijk zacht. De gel bevat hydraterende glycerine wat er voor zorgt dat je makeup zich aan je huid blijft hechten. Het heeft de perfecte samenstelling van de Aloë uit Aruba en Vitamine E, zorgt voor voldoende hydratatie en celvernieuwing van de huid. Een alleskunner, niet alleen als primer te gebruiken maar ook bij een droge, geïrriteerde of een beschadigde huid. Zelfs te gebruiken voor mannen als aftershave. De gel trekt snel in de huid en je hebt maar een klein beetje per keer nodig. 

Ultra Intensive Aloe Crème.Aruba Aloe Skincare

Een rijke crème die lekker snel intrekt. Bevat een hoge concentratie van de pure Aloë vera gel uit Aruba, maar ook Jojoba olie en Kokosolie. Geeft verlichting bij jeuk en kalmeert de huid bij lichte zonnebrand en lichte brandwonden. Vervaagt kleine littekens en hydrateert de droge en beschadigde huid. Eigenlijk is het dus een crème die thuis hoort in elke EHBO- doos.

GIVEAWAY!

Aruba Aloe Skincare

Sunscreen SPF 50+ en After Sun Lotion.

Een leuke giveaway voor deze zomer, een sunscreen en after sun. De Sunscreen bevat SPF50+ en is waterbestendig. Bevat een unieke mix van 100% pure Aloë Vera gel uit Aruba, Vitamine E, Jojoba olie en Kokosolie. Deze beschermingsfactor 50+ beschermt optimaal tegen UVA- & UVB-stralen.

De After Sun Lotion heeft een rijke formule en zorgt voor een optimaal vochtbalans van je huid, helpt vervellen, schilferen en uitdrogen voorkomen. Verrijkt met herstellende pure Aloë Vera gel uit Aruba, Vitamine E, Kokosolie en Jojoba olie, die je huid verzachten en voeden. Deze speciale formule verstopt de poriën niet en kan dagelijks gebruikt worden om de droge en beschadigde huid te helpen herstellen.

WINNEN? 

  • Volg mijn Instagram account: friedaluth
  • Like de foto van Aruba Aloe op mijn account
  • Tag een skincare vriendin
  • Alleen Public accounts kunnen mee doen
  • Open Internationally
  • Giveaway eindigt op donderdag en de winnaar wordt bekent gemaakt onder de Aruba Aloe foto. 

Good Luck, XO Frieda.

Voor meer informatie en producten check www.arubaaloe.nl

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *