Alpha-H Vitamin Profiling

Een paar weken terug werd ik uitgenodigd voor een persbijeenkomst van Alpha-H Vitamin Profiling in het conservatorium Hotel te Amsterdam. Zoals jullie weten is het merk Alpha-H veruit mijn favoriete merk wanneer het aankomt op huidverzorging. Ik was daarom ook heel nieuwsgierig naar deze nieuwe producten. 

Alpha-H Vitamin Profiling is een set van vier krachtige serums met ieder een eigen unieke vitamine “profiel”. Ieder flesje is geformuleerd met een hoog gedoseerd en sterk geconcentreerd serum. De vitaminen A, C en E waren al te verkrijgen maar Alpha-H heeft de vitamine B aan deze collectie toegevoegd.

Alpha-H Vitamin Profiling.

Dat vitaminen goed zijn voor je huid en voor de aanmaak van gezonde cellen is niets nieuws. De meeste vitaminen kan je lichaam niet zelf aanmaken met uitzondering van vitamine D en K. Gezond eten met voldoende vitaminen is natuurlijk heel belangrijk om gezond en fit te blijven, maar wist je dat maar 1% van de vitaminen in je voeding je huid bereikt? Het gevolg van vitaminen tekort in je huid kan leiden tot een vale en vermoeid uitziende huid, maar ook tot vroegtijdig verlies van elasticiteit en collageen aanmaak. 

Alpha-H Vitamin Profiling

Alpha-H Vitamin Profiling

Met deze collectie heb je de 4 belangrijkste vitaminen voor je huid tot je beschikking. De behoefte van je huid veranderd continue door verschillende factoren, denk aan stress, seizoenen, voeding, UV-straling, slaaptekort en hormonen. Met de Alpha-H Vitamin Profiling heb je alles in huis om je huid te voorzien waar het op dat moment de meeste behoefte aan heeft. 

De 4 krachtige serums.

De serums gebruik je ieder afzonderlijk en zijn niet bedoeld om met elkaar te mengen. 

Alpha-H Vitamin Profiling
Alpha-H Vitamin Profiling

  • Vitamine A 0.5%. Dit is het anti-aging serum dat je alleen voor de nacht gebruikt. Vitamin A doet veel verschillende dingen voor je huid; helpt bij verlies van elasticiteit, pakt rimpels aan, verminderd een vale teint en pigmentvlekken, maar werkt ook heel goed bij een acné huid en acné littekens. Vitamine A wordt afgeraden om te gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding.  
  • Vitamine B. Het nieuwste serum kan je overdag en voor de nacht gebruiken. Het geeft de huid een enorme vocht en collageen boost en bouwt de huidbarrière op. Koper remt de groei van bacteriën en geeft de teint een flinke opfrisser. Over dit allernieuwste serum van Alpha-H zal ik binnenkort een aparte blogpost schrijven. 
  • Vitamine C. Dit serum voor overdag is ideaal wanneer je snel last hebt van pigmentvlekken of teveel in de zon hebt gezeten. Het pept de vermoeide en doffe huid weer op. Ook helpt Vitamine C bij het aanmaken van collageen in je huid. 
  • Vitamine E. Alpha-H noemt dit de “eerste hulp bij huidprobleem” serum voor overdag. Het versneld het genezingsproces bij littekens (acné), zonschade, couperose en insectenbeten. Ook is het een fijn serum voor een droge, geïrriteerde en rijpere huid. 

Conclusie.

Alpha-H Vitamin Profiling

Het mooie van Alpha-H vind ik dat ze weinig ingrediënten gebruiken in hun producten. Alleen de ingrediënten die er echt toe doen, op deze manier is de kans klein dat iemand gevoelig op de producten reageert.

Alle vier de serums worden compleet in de huid opgenomen. Normaal gesproken krijg ik alijd een glimhoofd wanneer ik een moisturizer gebruik voordat ik makeup aanbreng. Met de Vitamine B, C en E serums heb ik daar totaal geen last van en mijn huid oogt egaal, gehydrateerd en lijntjes lijken minder.

Vitamine A maakt je huid gevoelig voor zonlicht, daarom gebruik je dit serum alleen voor de nacht. Deze Vitamine A is ‘time released’ en met 0.5% is het de hoogst mogelijke dosering die zonder recept verkrijgbaar is. Een mooie gladde huid met een egale teint in de morgen is het resultaat.  

De Vitamin Profiling Kit wordt geleverd met een handige ‘draaischijf’, deze helpt je bepalen welke vitamine serums het best werkt bij verschillende huidcondities en wanneer je deze het best kunt gebruiken (ochtend/AM en avond/PM). Zo kun je in één oogopslag zien welk serum je wanneer aanbrengt voor optimaal resultaat.

De Vitamin Profiling Kit is te koop bij Alpha-H.nl voor € 69,95. De prijs van € 69,95 is geweldig voor deze hele collectie. Hier heb je 4x 25ml voor, terwijl 1 full-size vitamine serum (50ml) van Alpha-H al rond de € 60,00 kost. 

Wat is jouw favoriete Alpha-H product? Let me know, XO Frieda.

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *