Hoe match jij jouw horloges met je outfit

By Frieda zaterdag, augustus 3, 2019 0 , , Permalink 1

Een horloge is veel meer dan een accessoire dat de tijd aangeeft. Een horloge geeft aan wat voor een smaak je hebt, je persoonlijkheid. Een mooi horloge maakt je outfit af, maar dan moet het wel de juiste match zijn. 

Een smartwatch heeft heel veel mogelijkheden en is als een computer om je pols. Het dragen van een smartwatch is begonnen bij sportfanaten, vanwege de vele fitness functies. Inmiddels is het een apparaat voor iedereen geworden. Er komen steeds meer mooie en stijlvolle smartwatches op de markt, zodat je niet meer met een zwart mini schermpje om je pols hoeft te lopen. 

Match je horloge met je outfit

De nieuwe modellen Garmin Horloges zijn echt prachtig en gaan weer een stapje verder. Ze hebben wel een normaal uurwerk in het horloge, maar onderin op de wijzerplaat zit een touchscreenbeeld. Hier zie je naast je actieve meldingen ook al je andere smartphone meldingen.

 

GARMIN 010-01850-09 VIVOMOVE HR PREMIUM ROSEGOUDKLEURIG

garmin-connect-010-01850-02-vivomove-hr-sport-horloge

Match de kleur

Het is natuurlijk leuk om de kleur van je horloge terug te laten komen in je outfit. Ideaal is het wanneer je het bandje van je horloge gemakkelijk kan verwisselen in een andere kleur. 

Creëer contrast met kleur

Laat het horloge nog meer opvallen en ga voor een tegenpool als kleur. Op deze manier komt je horloge het beste tot zijn recht.

Draag bijpassende sieraden

Wat ik zelf heel leuk vind is om een rosé gouden armband bij mijn rosé gouden horloge te dragen.Watches

Garmin

Alles controle en nergens meer te laat komen. Een sporthorloge met de looks van een smartwatch. De exclusieve Garmin horloges zijn uitsluitend verkrijgbaar bij de juwelier. Je kunt alle modellen gemakkelijk gebruiken met je smartphone, modieus fit worden is nu voor iedereen binnen handbereik. 

XO Frieda  

1

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *