ANAS Crystal Care

Normaal gesproken wanneer ik het over huidverzorging heb, gaat het meestal over huidverzorging voor je gezicht. Vandaag wat anders. Ik kreeg laatst een aantal mooie producten opgestuurd voor lichaam én geest. ANAS producten zijn ’s werelds eerste Crystal-infuus huidverzorgingsproducten.

ANAS Skincare zuivert lichaam én geest. Als eerste cosmeticamerk ter wereld gebruiken zij een puur stuk bergkristal in het hart van al hun producten, van de luxueuze crystal soap tot aan de prachtig vormgegeven flacons shower gel en body mist. Zij combineren het spirituele karakter van deze edelsteen met een gepatenteerde en unieke technologie die de mineralen uit het kristal aan het werk zet voor jouw huid. Het bergkristal en het vulkanische water in de producten zorgen voor een boost aan mineralen en ionen die de huid hydrateert, herstelt en nieuwe energie geeft. Hun eerste holistische, premium body care lijn bestaat uit zeven producten: shower gel, foam wash, body scrub, body mist, crystal soap, hand cream en body milk. Met de lancering van ANAS is een nieuw tijdperk aangebroken in de cosmetica, waarin de kracht van kristal centraal staat.

Wat leuk is om te weten: ANAS geeft 7% van zijn winst terug aan de natuur. Dit doen zij via hun eigen stichting ANAS Movement. De producten zijn cruelty free en vrij van synthetische kleuren, sulfaten en parabenen.

 

ANAS Crystal Care

ANAS Crystal Care Shower Gel

ANAS Crystal Care Shower Gel

Wat mij direct opvalt is dat de producten zo’n heerlijke mannengeur hebben. Ik ben iemand die mannenparfum ontzettend lekker vind, omdat het van die “zware” luchtjes zijn en deze producten hebben ook zo’n aangename geur. Het is een soort houtachtige en kruidige geur. De shower gel is heerlijk verfrissend en werkt hydraterend op de huid. Het brengt de natuurlijke pH van de huid in evenwicht en reinigt zonder de natuurlijke oliën van de huid te verwijderen.

 

 ANAS Crystal Care Body Milk

ANAS Crystal Care Body Milk

Na het douchen is het altijd verstandig om je goed in te smeren. Deze voedende body milk is heel romig en trekt snel in, ook fijn, het laat geen plakkerige laag achter op je huid. Mijn huid voelt gehydrateerd en zacht aan. 

 

ANAS Crystal Care Body MistANAS Crystal Care Body Mist

Een musthave voor de zomer is een body mist. Dit is een lichtere vorm parfum die je over gehele lichaam kunt sprayen. Ik vind de geur van ANAS heerlijk fris en mannelijk, wanneer je van de wat zwaardere luchtjes huid is dit echt wat voor jou. De mist is alcoholvrij en combineert de luxe geur met huidactiverende en versterkende eigenschappen. Het heeft de unieke kracht om endorfine-afgifte in het lichaam te stimuleren, wat resulteert in een positieve stemmingsimpuls voor jou!

 

ANAS Crystal Care Hand CreamANAS Crystal Care Hand Cream

Handen verraden je leeftijd, een handcrème is iets dat ik dagelijks gebruik. Ik was nogal vaak per dag mijn handen (iets met een lichte vorm van smetvrees) en deze voedende handcrème maakt mijn handen heerlijk zacht.

 
Wil jij ook kennis maken met de huidverzorging van ANAS Skincare? Gebruik dan mijn code CRYSTAL_FRIEDA bij het afrekenen in de webshop, dan krijg je 15% korting op je bestelling. 
 
XO Frieda.
 
Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.
3

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *