Weg met luizen met XT luis

By Frieda zondag, augustus 30, 2020 0 , , Permalink 0

Morgen is het zover, iedereen in het hele land is weer naar school. Onze kinderen hoeven zich niet aan de anderhalve meter maatregel te houden, daardoor neemt de kans op hoofdluis toe. Helaas wordt er door de coronamaatregelen geen hoofdluiscontroles meer gedaan op school, dat betekend dat wij ouders extra alert moeten zijn en zelf onze kinderen moeten controleren.

XT luis

Niemand, echt helemaal niemand zit te wachten op deze vervelende kriebelbeestjes. Er komt zelfs een beetje schaamte bij kijken (voor zowel kind als moeder), maar dit is natuurlijke helemaal niet nodig. Kinderen kunnen er niets aan doen en het heeft niet met hygiëne te maken. Sterker nog, luizen nestelen zich graag in schone haren.

Gelukkig zijn er goede middeltjes tegen hoofdluis en is het zelfs heel gemakkelijk te voorkomen met een preventieve spray. Een praktische, preventieve spray met verzorgende eigenschappen. De formule beschermt niet alleen effectief tegen hoofdluis maar is ook anti-klit.

ONCE

XT Luis ONCEXT luis Once heeft een dubbel grondige werking door de krachtige 2 componenten formule en doodt hoofdluis en eitjes in slechts één behandeling van 15 minuten. De 2 componenten formule van XT luis Once bestaat uit twee zeer effectief samenwerkende stoffen: Penetrol
en Dimeticon. Penetrol (een olie) opent de eitjes van de luizen, zodat de welbekende stof Dimeticon kan binnendringen en de eitjes vernietigt voordat ze uitkomen. Dimeticon doodt niet alleen de eitjes, maar ook de luizen. Dubbel grondig en veilig in gebruik.

 

PROTECT & GO

XT Luis Protect & Go

Naast XT luis Once gel, de effectieve hoofdluisbehandeling van 15 minuten, is er de preventieve Protect & Go spray. XT luis Protect & Go beschermt krachtig tegen hoofdluis dankzij de werkzame stof activdiol en is makkelijk in gebruik. Na het wassen van het haar, even sprayen en klaar. Dit product is vegan, op waterbasis, huidvriendelijk en geurloos. De werking is klinisch bewezen.

XT luis is verkrijgbaar bij Etos.nl.


XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *