Nooit meer een muffe wasmachine met Wasparfum

Wist je dat wanneer je vaak op 30 of 40 graden wast er bacteriën achter blijven in het water van de wasmachine? Dit veroorzaakt na een tijdje een muffe geur in je wasmachine, vervolgens ruikt ook je was na het wassen niet meer fris. Af en toe het draaien van je wasmachine op 90 graden helpt om de vorming van vettigheid, achtergebleven zeepresten en bacteriën tegen te gaan. Nog een gouden tip voor heerlijk geurende wasgoed is Wasparfum. Voeg een paar druppels toe aan je wasgoed en je was ruikt vervolgens zalig, je hebt nooit meer een muffe wasmachine met Wasparfum. 

Het verhaal achter Wasparfum

De Urkse Diana Strampel maakte in 2017 met haar gezin een road trip door Italië. Aan het meer van Lago d’lseo verbleven ze in B&B Casa del Nonno in Adrara, hier kwam de geur van heerlijk ruikend wasgoed hen tegemoet. Na wat rond gevraagd te hebben waar deze geur nu precies vandaan kwam, bleek het om een wasparfum te gaan van het merk Le Essenze di Elda (letterlijk vertaald, de geur van Elza). Wasparfum was toen in Nederland nog niet te verkrijgen en op Urk zijn ze nu éénmaal gek op wassen en schoon, de interesse van Diana was gewekt. Oprichtster van het merk, Elda, raakte haar baan kwijt in de bouwwereld tijdens de crisis in Italië. In 2015 creëerde ze wasparfum op basis van in water oplosbare essentiële oliën, super geconcentreerd, niet vet en de geur blijft ontzettend lang in het wasgoed hangen. In 2018 is Diana Strampel haar eigen webshop begonnen met maar liefst 22 verschillende geuren wasparfum, ook zijn hier andere geurproducten te vinden zoals bijvoorbeeld een autoparfum, interieur- en textielsprays, wasmiddel en wasverzachter, geurkaarten voor in je kast of koffer en nog veel meer. 

Hoe te gebruiken

Zelf heb ik een viertal wasparfums, een drietal textielsprays en een autoparfum. De wasparfum voeg je naast je wasmiddel toe aan de was door middel van enkele druppels aan het spoelbakje toe te voegen. De textielspray op basis van drijfgas kan je ook gebruiken als interieurspray. De spray gebruik je voor gordijnen, stoffen, spreien en banken, laat geen vlekken achter en heeft een fijne nevel. Tip van Diana; gebruik de spray in voetbalschoenen. De autoparfum breng je aan op de ventilatie opening in je auto, door de luchtstroom te verhogen verhoog je ook de intensiteit van de parfum. 

Kijk voor alle producten op wasparfum.nl, hier vind je ook leuke cadeaupakketten en verschillende wastips. 

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *