Miracle Skin Oil + Interview

Miracle Skin Oil is een 100% botanisch, biologisch serum met 12 exclusieve, plantaardige en koudgeperste oliën waaronder Arganolie, Tamanu olie, Kukui olie en Frambozenpitolie. De ingrediënten zijn niet alleen gekozen op basis van de afzonderlijke capaciteiten maar vooral vanwege de synergie met elkaar. Miracle Skin Oil combineert ontstekingsremmende phytonutriënten, verstevigende phytoceramiden, voedende vetzuren en krachtige antioxidanten om de balans van de huid te herstellen. Het krachtige, hooggedoseerde serum, met een natuurlijke SPF 25, wordt direct opgenomen door de huid en houdt het vocht in de huid optimaal vast. Het transformeert ieder huidtype en verbetert de conditie en structuur van de huid. Resultaat: een zachte, gehydrateerde, elastische, egale en verstevigde huid die straalt.

Miracle Skin OilMiracle Skin Oil

Het serum heeft sterke vochtbindende eigenschappen en droogt de huid niet uit waardoor de huid moeiteloos alle werkzame stoffen opneemt die het nodig heeft te herstellen en verbeteren. Miracle Skin Oil gaat in haar toewijding naar kwaliteit nog een stap verder en beschermt het serum met een violet miron glazen druppelflesje met UV filter en met een extra pompje om de inhoud te beschermen tegen zuurstof. Het miron glas activeert en energetiseert de inhoud.

Koudgeperst
Een van de bijzondere ingrediënten van Miracle Skin Oil is Arganolie. Arganolie zit boordevol onverzadigde vetzuren die buitengewoon hydraterend zijn en de huid bijzonder soepel en zacht
maken. Arganolie dringt diep door in de huidlagen en is een moisturizer pur sang. De Amazigh vrouwen in Marokko gebruiken sinds mensenheugenis Arganolie om hun huid te beschermen tegen de barre en uitdrogende effecten van de woestijn. Vaak wordt Arganolie bij de verwerking verhit en vermengd met goedkope, neutrale oliën waardoor deze de belangrijkste nutriënten verliest.

Brigitte Maas, founder Miracle Skin Oil, is op zoek gegaan naar 100% zuivere, koudgeperste Arganolie. Zij kwam na een lange zoektocht in contact met een producent die opgroeide in het gebied waar Arganolie gewonnen wordt. Deze kleinschalige Duitse producent besloot de argannoten zelf te persen met een machine speciaal ontwikkeld om de noten koud te kunnen persen. Brigitte reisde af naar deze producten om het proces van persing met eigen ogen te zien en overtuigd te raken dat deze olie onderdeel mocht worden van haar Miracle Skin Oil. Dit proces van zorgvuldige selectie van kleinschalige en herleidbare producenten past Brigitte toe bij alle Miracle Skin Oil ingrediënten.

Brigitte MaasBrigitte Maas founder Miracle Skin Oil
Jaren geleden zocht Brigitte Maas (1971), founder Miracle Skin Oil, naar een oplossing voor haar gecompliceerde en gevoelige huid. Zo begon haar lange zoektocht die leidde tot de ontwikkeling van Miracle Skin Oil. Brigitte was toegewijd om een 100% puur en intensief serum te ontwikkelen dat een lange lijst beloftes zou nakomen en startte met een 2 jaar durend research en formulatie proces. Belangrijke criteria; bewezen werkzaamheid, natuurlijke, hoogwaardige ingrediënten, biologische koude persing en herleidbare producties op kleine schaal. Het bleek een uitdaging om leveranciers te vinden die konden voldoen aan haar hoge eisen. Samen met een dermatoloog en een huidarts ontwikkelde ze de ultieme combinatie van exclusieve botanische oliën op deze aarde. De unieke samenstelling van Miracle Skin Oil doet wat het belooft, puur natuur, zoals je huid het herkent en graag hebben wil. Het is haar missie om zoveel mogelijk vrouwen en mannen te laten ervaren wat een 100% pure, superieure combinatie van botanische oliën en de bijzondere eigenschappen voor je huid kan betekenen.

De mooiste foundation is een gezonde en stralende huid.


Brigitte is dankbaar dat dit alles ons door moeder natuur geschonken wordt en gelooft erin haar ook iets terug te geven. Daarom schenkt Miracle Skin Oil 3% van elke aankoop aan het Wereld Natuur Fonds, voor behoud van het Amazonegebied en dus aan de leefomgeving van veel dieren maar ook aan de ‘longen’ van de aarde.

Prijs en verkrijgbaarheid
Miracle Skin Oil is geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de meest problematische, niets verdragende huid. Het is verkrijgbaar via www.miracleskinoil.com in 2 verpakkingen:
20 ml € 54,-
30 ml € 69,-

Gebruik
Breng in de ochtend en avond een paar druppels Miracle Skin Oil aan op een gereinigde, liefst iets vochtige huid van gezicht en hals. Laat een paar druppels in de palm van de hand vallen, verdeel dit over beide handen en verwarm lichtjes. Breng het serum vervolgens aan met een lichte massage. Een druppeltje door een foundation doet wonderen want de make-up hecht beter, blijft langer mooi en geeft een egaal en fris resultaat.

Conclusie

De geur, die is zo bijzonder, fris en zoet tegelijk is denk ik de beste omschrijving. Ik gebruik het nog niet zo lang, dus voordat ik echt verschil ga merken moet ik nog even doorsmeren. Wel vind ik het veelbelovend, het is een fijn product dat snel in de huid trekt, lekker ruikt en geef direct een zijdezachte huid. Onder mijn make-up geeft het die mooie glow waar ik zo van houdt.

 

Interview

Het Miracle Skin Oil bevat een hoge concentratie Argan olie, wat maakt deze olie zo bijzonder?

Ik heb recent een blog geschreven over Arganolie, deze is te vinden op mijn website.

Wat ik heel interessant vind is dat de Miracle Skin Oil een natuurlijke zonfactor 25 bevat, kan je dat uitleggen?

Frambozenpitolie bevat een natuurlijke spf 28-45. Er zijn diverse publicaties over de zonbeschermingseigenschappen van deze olie. Onder andere Canadees onderzoek heeft aangetoond dat frambozenzaadolie in staat is om UV straling te absorberen en de huid te beschermen tegen negatieve effecten van UV-B straling. Omdat Miracle Skin Oil 12 oliën bevat, is het lastig om exact te kunnen zijn over de exacte zonbescherming, daarom gaan we uit van het gemiddelde, factor 25, mede omdat onze overige ingrediënten ook over een UV-factor beschikken.

Wat heeft je doen besluiten deze olie te ontwikkelen en op de markt te brengen?

Ik ervaarde dat de crèmes en serums die ik gebruikte, niets deden voor mijn huid. Ik heb me in de ingrediënten van veel verschillende kostbare en ook minder kostbare merken verdiept en ontdekte dat geen enkel merk voldoende aandacht schonk aan de pure ingrediënten, identiek aan de huid, herkenbaar, opneembaar en werkzaam. De marketingmachine van deze grote merken richt zich niet primair op onze huid. Men focust zich vooral op de verkopen met mooie verpakkingen, geur, kleur, heerlijke, zachte maar inhoudsloze substanties die je heel even het gevoel geven dat het iets doet maar… het doet NIETS. Je kunt geen vocht inbrengen, je kunt alleen vocht vasthouden.  Ons lichaam en onze huid is niet te misleiden, het herkent precies wat het nodig heeft, 99% verdwijnt dus uit je portemonnee, in je huid en in je bloed.

Maar liefst 12 botanische ingrediënten en 100% puur, dat lijkt mij een hele uitdaging? 

12 botanische oliën in één klein flesje, het lijkt behoorlijk veel maar toch werkt alles synergetisch met elkaar samen. Het één kan niet zonder het ander. Vitamine E kan bijvoorbeeld niet zonder vitamine C. Vitamine E zorgt ervoor dat je huid minder snel verbrandt, het beperkt celschade die de zon aanricht en het maakt in combinatie met vitamine C onder andere pigmentvlekjes lichter. De uitdaging was voor mij het verschil te maken met een serum zonder chemische ingrediënten, parfum en parabenen.

Hoe lang moet je Miracle Skin Oil gebruiken voordat je kan zien dat het de conditie van je huid verbetert?

Miracle Skin Oil heeft wat tijd nodig. Je huid zal zich iedere maand volledig vernieuwen. Gedurende de eerste maanden zul je merken dat je huid rustiger wordt en dat fijne rimpeltjes, roodheid en vlekjes verminderen. Je zult merken dat je huid gaat stralen, dit is bijna niet uit te leggen, dit moet je écht zelf ervaren.

Komen er in de toekomst nog meer producten bij?

Wellicht dat we in de toekomst meer producten gaan ontwikkelen, er is veel vraag naar een reiniging en naar een scrub.

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0
12 Comments
 • Girls-things
  oktober 31, 2020

  Dat klinkt zeker als een fijn product! Leuk dat je haar mocht interviewen .

  • facebook-profile-picture
   Frieda
   oktober 31, 2020

   Thanks, heel blij mee. Altijd leuk om een gezicht achter een merk te zien.

   Liefs,
   Frieda

 • rachel
  oktober 31, 2020

  ik gebruik de laatste tijd weer heel veel kiehls maar dit zou ook wel fijn spul zijn 😉

  • facebook-profile-picture
   Frieda
   oktober 31, 2020

   Die heb ik ook nog liggen, ook een heel fijn merk. Deze is helemaal natuurlijk.

   Liefs,
   Frieda

  • Sabri
   november 3, 2020

   Dit wil ik ook proberen Klinkt zo goed!

   • facebook-profile-picture
    Frieda
    november 4, 2020

    Zo fijn! Ben gek op gezichtsolie.

    Liefs,
    Frieda

 • Manon
  oktober 31, 2020

  Heerlijk zo’n verzorgende olie. Ik gebruik nu Midnight Recovery van Kiehls.

  • facebook-profile-picture
   Frieda
   oktober 31, 2020

   Kiehls vind ik ook zo’n fijn merk, gek op gezichtsolie.

   Liefs,
   Frieda

 • Caroline
  oktober 31, 2020

  Dit lijkt me een heerlijk product, ook vanwege de geur die je beschrijft

  • facebook-profile-picture
   Frieda
   oktober 31, 2020

   Ja dat is het zeker Caroline, de geur is bijna niet te omschrijven maar erg prettig.

   Liefs,
   Frieda

 • Saskia
  november 1, 2020

  Ik heb nog niet zo lang geleden de voordelen van een gezichtsolie ontdekt. Deze lijkt me ook heel fijn gezien de ingrediënten…

  • facebook-profile-picture
   Frieda
   november 2, 2020

   Ideaal hè Saskia, deze is helemaal natuurlijk.

   Liefs,
   Frieda

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *