Jeffree Star Cosmetics 3 voor 2

Beauty Bay is één van mijn favoriete webshop voor beauty artikelen. Het bedrijf is niet gevestigd in Amerika zoals Sephora maar in Engeland, dat betekent voor onze Nederlandse Beauty Queens geen douane- of invoerkosten omdat het binnen de EU valt. 

Nog niet zo heel lang heeft Beauty Bay het mega populaire merk Jeffree Star in het assortiment. Voor iedereen die eens een ander kleurtje met wat meer lef wil proberen of gek is op een bonus artikel, heeft Beauty Bay nu de aanbieding 3 voor 2 op geselecteerde Jeffree Star producten.

Jeffree Star Cosmetics staat bekent om zijn opvallende en kleurrijke producten en is hét merk voor meiden met lef die zichzelf durven te zijn.

Jeffree Star Cosmetics 3 voor 2.

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

Ik begin met het meest populaire product van Jeffree Star, namelijk de Velour Liquid Lipstick. Deze liquid lipsticks zijn sterk gepigmenteerd en blijven de hele dag muurvast op je lippen zitten. De formule is heerlijk zacht en is een lichtgewicht op je lippen. Wanneer je fan bent van matte lipstick die je lippen niet uitdrogen dan zijn deze van Jeffree Star een aanrader. 

Jeffree Star Lip Ammunition

Ga jij liever voor een normale lipstick maar dan wel in een brutale kleur? De Lip Ammunition Lipstick zijn goed gepigmenteerde lipsticks die zijn ontwikkeld om met één swipe je lippen volledig te kunnen dekken. De formule is romig en de finish is als satijn. 

Jeffree Star Skin Frost

Voor alle highlighter fans! De Skin Frost Highlighters van Jeffree Star zijn een hype en ervoor gemaakt zoveel mogelijk op te vallen. Het wordt bijna saai, maar ook deze highlighter is sterk gepigmenteerd en is er in maar liefst 7 verschillende tinten. De formule is heel zacht, bijna boterachtig en glijdt over je huid. 

Jeffree Star Velour Lip Scrub

Als laatste een lip scrub. De Jeffree Star Velour Lip Scrub is ontwikkeld om je lippen te preppen voor  je favoriete lipstick. Deze volledig eetbare (ja echt waar!) lip scrub exfolieërt je lippen op milde wijze en hebben een heerlijke smaak en geur. 

Voor nog meer producten van Jeffree Star check je de website van BeautyBay.com.

XO Frieda.

2

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *