DE NIEUWE BABOR AMPULLEN

Ampullen-fans, opgelet! De allernieuwste versie van de iconische BABOR AMPOULE CONCENTRATES is er eindelijk – dankzij nog MEER beauty performance zijn deze glazen flesjes van 2 ml het lievelingsproduct van bestaande en nieuwe fans. De AMPOULE CONCENTRATES bevatten exclusief, geselecteerde en doeltreffende, gecombineerde werkstoffen in optimale concentraties en zorgen zo voor effectieve ampullen-power met direct effect – en dat op maat gemaakt voor de meest uiteenlopende huidtypes. Als ampullen-pionier brengt BABOR in zijn AMPOULE CONCENTRATES 66 jaar onderzoek en expertise samen, met een direct zichtbaar resultaat.

BABOR AMPOULE CONCENTRATES

Voor elk huidtypen bieden 10 verschillende 7-dagen-ampullenkuren maximale productperformance – ideaal geformuleerd om bijzonder goed en snel door de huid opgenomen te worden. Ze zijn op de milligram nauwkeurig samengesteld en optimaal gedoseerd voor individueel gebruik met direct effect – een simpel ‘knak’-geluid brengt de oplossing voor elk huidbeeld. Na de reiniging worden de ampullen op het gezicht, de hals en het decolleté aangebracht. Ook de verpakking laat het hart van beauty-fans sneller kloppen! Een elegant, clean en wit design toont de ampullen op hun mooist. Bescheiden kleuraccenten in pasteltinten geven het huidtype aan, om vlot te navigeren in de nieuwe wereld van BABOR-ampullen.

Goed voor onze huid: Cleane formules met tot wel 97% natuurlijke ingrediënten! Veganistisch, vrij van siliconen, parabenen, PEG’s, synthetische polymeren en kleurstoffen zoals lactose en gluten.

BABOR AMPOULE CONCENTRATES

3D FIRMING:

Voor gedefinieerde contouren, voelbaar meer stevigheid en minder diepe rimpels. Zeezout-extract, organisch silicium en een tetrapeptide stimuleren de hyaluronsynthese, zorgen voor meer contour en bevorderen de stevigheid van de huid. 88%* bevestigt dat de kinlijn/contouren er gedefinieerder uitzien en dat de rimpels minder diep zijn. 100%* bevestigt dat de huid meteen strakker en goed gehydrateerd aanvoelt. Voor een jeugdige uitstraling!      

7 x 2 ml; €39,90

ACTIVE NIGHT:

Voor nachtelijke ontspanning – werkstof-power voor een zichtbaar uitgeruste, geregenereerde en verstevigde huid ‘s morgens .De ampul ‘s avonds na de reiniging op gezicht, hals en decolleté aanbrengen. 100%* bevestigt dat de huid,  de volgende ochtend er uitgeruster uitziet en 97%* ervaart de huid als frisser en optimaal verzorgd. 91% bevestigt dat de huid er ‘s ochtends frisser en minder verkreukt uitziet.

7 x 2 ml; €39,90

MULTI VITAMIN:

De vitamine-boost geeft vermoeide huid weer nieuwe energie. Zo bevestigt 92%* dat de huid er na één week vitaler uitziet. Een uitgebreide vitaminecocktail stimuleert de celwerking en het afweermechanismen van de huid. 100%* bevestigt dat de huid goed verzorgd aanvoelt en 95%* bevestigt dat de huid er na 7 dagen gezond of optimaal verzorgd uitziet.  Voor een gezonde, frisse en stralende huid! 

7×2 ml; €24,90

ACTIVE PURIFIER:

Het wondermiddel tegen puistjes, mee-eters en een glimmende huid. Leisteen- en theeboomolie verminderen snel en effectief onzuiverheden van de huid. 85%* bevestigd dat de huid er na 7 dagen helderder uitziet en 82%* bevestigt dat de huid na 7 dagen minder puistjes heeft. 91%* bevestigt dat de teint er na het aanbrengen matter uitziet. ‘s Morgens na de reiniging aanbrengen voor een matte teint. Bij roodheid en puistjes ook s’avonds aanbrengen.      

7 x 2 ml; €24,90

COLLAGEN BOOSTER:

Maximale werkstof-power voor meer elasticiteit en een stevigere, jonger ogende huid. 91%* bevestigt dat de huid er meteen gladder uitziet en 94%* bevestigt dat de huid na 7 dagen er voller of strakker uitziet. 91% bevestigt dat de huid na 7 dagen steviger aanvoelt. De combinatie van tripeptide en plantaardige aminozuurcomplex (dat dierlijke collageenstructuren nabootst) stimuleert de huideigen collageenproductie en ondersteunt de reorganisatie van collageenvezels tot een regelmatige, vaste structuur. 

7 x 2 ml; €39,90

ALGAE VITALIZER:

Biedt hydratatie en vitaliteit voor een evenwichtig microbioom, dankzij extracten van groene algen en plankton en ook probiotische werkstoffen. 97%* bevestigt dat de huid meteen verfrist aanvoelt en 94%* bevestigt dat het huid intensief gehydrateerd aanvoelt, er rozig fris en vilaler uitziet.               

7×2 ml; €32,90

HYDRA PLUS:

Maximale hyaluron-kracht voor maximale hydratatie van de huid! De Hydra Plus-ampul geeft de huid direct meer vocht en dat tot 24 uur lang – 92%* bevestigt dat de huid meteen goed gehydrateerd aanvoelt. Een combinatie van laagmoleculair hyaluronzuur, extracten & oligsacharide van suikerbiet, mariene suiker uit rode algen en panthenol (ook bekend als provitamine B5) bindt en verspreidt het vocht in de huid, verhindert het vochtverlies en stimuleert de huideigen hyaluronsynthese. 87%* bevestigt dat de huid er onmiddellijk voller uitziet en dat droogheidsrimpeltjes na 7 dagen minder diep lijken. Hydrateert de huid intensief 24 uur lang, verfrist en vult de huid – voor minder rimpels.  

7×2 ml; €22,90

PERFECT GLOW:

Voor een ultieme glow en gladde, vlekkeloze huid de hele dag door! Glow-pigmenten egaliseren onregelmatigheden en zorgen voor een frisse, natuurlijke uitstraling. 97%* bevestigt dat de huid mooi glanst en dat ze er stralender, frisser en gelijkmatiger uitziet. Polysachariden zijn intensief hydraterend, terwijl Perfection Peptide helpt om het huidbeeld te egaliseren en bij regelmatig gebruik de vernieuwing van de huid ondersteunt. Een peptide-combinatie en een directe lifting-werkstof reduceren lijntjes optisch en zorgen onmiddellijk voor een zichtbare gladdere huid. De Perfect Glow-ampul ‘s morgens na de reiniging op het gezicht, de hals en het decolleté aanbrengen en zacht inmasseren.

7×2 ml; €32,90

LIFT EXPRESS:

Ultieme anti-rimpel-power met direct effect! Een marien exopolysacharide en een lifting-werkstof verminderen de diepte van lijntjes en rimpels met een onmiddellijk optisch effect. 97%* bevestigt dat de huid na 15 minuten strakker aanvoelt en 86%* bevestigt dat de Lift Express-ampul de perfecte ampul voor een avondje uit is! 

7 x 2 ml; €39,90

SOS CALMING:

Onmiddellijk gekalmeerde huid met minder rode plekken en zonder gespannen gevoel – een droom wordt werkelijkheid! Aloë vera, tigergras-extract en panthenol kalmeren de gestreste en geïrriteerde huid. 94%* bevestigt dat de huid er onmiddellijk kalmer uitziet of direct ontspannen aanvoelt. 93%* bevestigt dat na 7 dagen ook de roodheid verminderd lijkt. Professionele tip: ook ideaal als After Sun-ampul! ‘s Morgens en/of ‘s avonds na de reiniging op het gezicht, de hals en het decolleté aanbrengen en zacht inkloppen.  

7 x 2 ml; €29,90

* Gebruikerstest met zelfevaluatie, Center for Studies & Applications, 30-39 proefpersonen, 1× per dag gedurende 1 week.

Verkrijgbaar via: www.babor.nl

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *