ANN KATHY luxeproducten voor de tienerhuid

Voor tieners is het uiterlijk heel belangrijk. De pubertijd is al moeilijk genoeg en de hormonen gieren door het lijf. Door deze hormonale schommelingen is de tienerhuid gevoelig voor onzuiverheden. Bij ANN KATHY begrijpen ze dat jongeren een sociale druk voelen en goed in hun vel willen zitten. Vol zelfvertrouwen de dag starten met een mooie huid is dan natuurlijk van essentieel belang. Afgelopen mei is ANN KATHY daarom een skincare lijn met luxeproducten voor de tienerhuid gestart. Een lijn specifiek voor de tienerhuid om zowel nu als in de toekomst minder last te krijgen van een probleemhuid. 

ANN KATHY

ANN KATHY

Mijn dochter is 17 en ook voor haar is het uiterlijk belangrijk, gelukkig is ze gezegend met een huid die weinig problemen geeft. Als blogger krijg ik genoeg opgestuurd wat ook zij wel eens uitprobeert, maar eigenlijk helemaal niet geschikt is voor haar jonge huid. ANN KATHY is het eerste Nederlandse luxemerk voor tieners, met hoogwaardige beauty producten die snel resultaat geven. Volgens het merk moeten jongvolwassene hun tijd besteden aan het najagen van hun dromen en nieuwe mensen ontmoeten. Het zorgen voor de huid doen zij. Hun motto ‘Zorg jij voor jouw dromen, dan zorgen wij voor jouw huid!’

De Producten

ANN KATHY

Huidverzorging van ANN KATHY doet meer dan alleen verbeteren. Het kalmeert, vult aan en brengt de huid weer in balans. Het merk gebruikt de hoogste kwaliteit en de beste actieve en pure ingrediënten, vegetarisch en zonder microplastics of andere schadelijke stoffen die synthetisch zijn. Dit alles met respect voor de natuur en het welzijn van dieren. 

In totaal zijn er 4 producten. 

Clear Skin Wash Detoxifying Gel Cleanser

Deze frisse reinigingsgel gebruik je in de ochtend en in de avond. Schuim de reinigingsgel eerst op met een beetje water, hij gaat namelijk pas werken als hij opschuimt. Deze reinigingsgel gaat voor jou direct aan de slag om huidproblemen te reguleren. Niet geschikt voor op de ogen. 

Zodra je ziet dat de huid verbetert kan je in de ochtend deze reiniging vervangen voor de Gentle Cleansing Balm zodat je de huid wat meer voedt en bescherming geeft voor de dag. 

Gentle Cleansing Balm Nourishing Face Cleanser

In de nacht ontdoet de huid zich van alle afvalstoffen, deze wil je in de ochtend natuurlijk weer verwijderen. Deze luxe balm hersteld en hydrateert de huid tijdens het reinigen. In tegenstelling tot de Detoxifying Gel Cleanser, is deze cleanser wel geschikt om oogmake-up mee te verwijderen. 

Clear Skin Emulsion 24H Detoxifying Power Cream

ANN KATHY

Deze crème beschermt overdag tegen vrije radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf, in de nacht hersteld het de huid. Een effectieve crème die puistjes en oneffenheden tegen gaat. De weerstand van de huid wordt beter zodat roodheid minder zal worden. 

Belangrijk om te weten, je hebt echt maar een klein beetje product per keer nodig. Tip; dip het topje van je vinger in de pot en alles wat er aan je vinger zit is voldoende voor je hele gezicht en hals. 

Clear skin pillow mist Night Time Clearifying Spray

Dit is een super innovatief product en heel gemakkelijk in het gebruik. Een Textiel Spray dat mooie resultaten geeft bij verschillende huidproblemen. Deze spray gebruik je op je kussensloop, bandeau of T-shirt, de spray wordt niet op de huid aangebracht. Zodra de werkstoffen in aanraking komen met je huid gaan ze aan het werk om een optimale immuunbarrière te bewerkstelligen. Het resultaat is een vermindering van de C-bacterie, gisten en schimmels te weren en huidflora te voeden met prebiotica. 

Spray twee keer per week een uur voordat je gaat slapen op schoon en droog textiel. Wissel dit textiel om de twee dagen en spray opnieuw.  

Verantwoorde ingrediënten

ANN KATHY biedt zuivere producten en combineert maximale huidverbetering met de meest actuele wetenschap. Geen twijfelachtige stoffen en met de bewuste keuze voor het gebruik van hypoallergene parfum.

Kijk voor de producten en informatie op annkathy.nl

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *