Insight Beach, dagje strand in stadsoase Breda

Afgelopen donderdag was ik samen met een vriendin uitgenodigd om een dagje te komen chillen bij Insight Beach in Breda. Deze geweldige pop-up locatie is vorig jaar zomer begonnen in Eindhoven waar het een groot succes was. Dit zomerseizoen is Insight Beach per 1 juni geopend in Breda, de locatie bevindt zich op het evenementenlocatie STRND, net buiten de binnenstad, een dagje strand in de stadsoase van Breda.

Insight Beach

Landen om ons heen weten ook dat de besmettingen in ons land stijgen. De kans bestaat dat je geboekte en welverdiende vakantie op de tocht komt te staan. Wanneer je in eigen land blijft of terug komt van je vakantie, is een bezoekje aan Insight Beach een aanrader. Op een mooie zomerdag plan jij een stranddag met vrienden en vriendinnen zonder dat je uren in de file staat, en parkeren kan gratis voor de deur. 

Insight Beach

Insight Beach

Insight Beach

Je kan hier de hele dag chillen, zwemmen, heerlijk eten en bubbelen in de jacuzzi. Zodra je door de poort gaat waan je je direct in tropische sferen door het witte strand en palmbomen. Er zijn heerlijke loungebedden en cabanas, 5 jacuzzi’s, een beach bar, een overdekt en verwarmd terrasbar en een ruim opgezet zwembad. Alles staat 1,5 meter uit elkaar en iedereen moet van te voren een plek reserveren, zomaar naar binnenlopen kan dus niet, hiermee worden de RIVM richtlijnen gevolgd. 

De loungebedden (2 pers) hebben een parasol en een tafel voor eten en drinken. De loungebedden zijn inclusief 2 badlakens en verkoelende nevelspray. Wanneer je meerdere bedjes boekt onder dezelfde naam worden deze zoveel mogelijk naast elkaar geplaatst. Voor de luxe cabana’s (2 pers) geldt hetzelfde, deze zijn inclusief badlakens, 1 fles water bruis of plat, verkoelende nevelspray en 2 strandstoelen. De luxe cabana’s zijn ook te huren inclusief VIP-jacuzzi, je mag met maximaal 4 personen in de jacuzzi. 

Naast dit alles is er aanvullende entertainment met Nederlandse Top DJ’s, zijn er schone kleedruimtes en toiletten, en als laatste een aparte buiten douche. 

Wanneer je met kinderen wilt komen kan dit van maandag tot en met donderdag en op zondag. Vrijdag en zaterdag zijn kinderen onder de 18 niet toegestaan. 

Eten & Drinken 

Insight Beach Breda

Insight Beach Breda

Insight Beach Breda

Insight Beach Breda

Met de menukaart werden we aangenaam verrast. Bij aankomst werd er direct een heerlijke cocktail voor ons gemaakt en mochten we van de kaart bestellen wat we maar wilden. De meest lekkere gerechten, allemaal met een beach vibe natuurlijk, komen uit de keuken van Chef-kok Pascal Ariëns van Restaurant by Pascal. De gerechten worden geserveerd bij je eigen bedje, eigen consumptie meenemen is niet toegestaan.

 

Praktische informatie

Adres: Slingerweg 76, 4814 AZ Breda.

Openingstijden: van 11.00 tot 22.00.

Openingstijden keuken: van 11.00 tot 21.00.

De hele zomer chillen in de binnenstad van Breda. Kijk voor meer informatie en activiteiten op Insight Beach.

 

XO Frieda 

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

 

 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *