Waarom je nu een iPhone 7 moet kopen!

By Frieda dinsdag, februari 4, 2020 0 , , Permalink 0

Kan jij normaal gesproken ook niet wachten tot de nieuwste iPhone uitkomt? Inmiddels is er de iPhone 11 en de iPhone 11 Pro, met een batterij die het langer vol houdt en maar liefst 3 camera’s.

Het enige nadeel. De prijs. Laten we eerlijk zijn, je betaald best veel voor een nieuwe smartphone, of je nu een abonnement hebt of de smartphone los koopt, het blijven dure grapjes. Zeker de iPhones zijn niet goedkoop. 

iPhone 7

refurbished iPhone 7

Maar wat als je nu gewoon een iPhone 7 koopt in plaats van de nieuwe iPhone 11? Refurbished iPhones zijn gebruikte telefoons maar hebben een strenge kwaliteitscontrole ondergaan. Alle refurbished iPhones worden geleverd met een nieuwe accu! Je hoeft dus niet bang te zijn dat je telefoon snel leeg is. Zo weet je zeker dat je telefoon optimaal werkt, daarbij krijg je ook nog eens 2 jaar garantie. Niet van nieuw te onderscheiden maar je hebt er wel een stuk minder voor betaald.

Natuurlijk heeft de iPhone 11 Pro maar liefst 3 camera’s, maar de 2 camera’s van de iPhone 7 maken ook hele mooie foto’s. De iPhone 7 is snel, heeft Touch ID en is een stuk goedkoper. Je hebt al een refurbished-iphone-7 vanaf € 213,00.

Wanneer je een losse iPhone koopt, is er ook het voordeel dat je deze kunt aanschaffen zonder dat je meteen aan een duur abonnement vast zit. Misschien heb je al een goedkoop Sim Only abonnement, dan is het ideaal om hier een refurbished iPhone 7 bij te kopen. Voordeliger kan haast niet. 

Kijk bij een betrouwbare partij voor een refurbished smartphone, zodat je 2 jaar garantie krijgt. Good to know: alle refurbished iPones zijn sim-lock vrij! De iPhone accepteert dus nano simkaarten van alle telecomaanbieders.

Zou jij een refurbished iPhone 7 kopen?

XO Frieda 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *