Sextoys in een verrassingspakket

Sextoys zijn een aanvulling op jouw seksleven. Dit geldt overigens voor iedereen. Of je nu al jaren dezelfde partner hebt, net weer aan het daten bent of wanneer je je solo seksleven een boost wilt geven. Sextoys zijn er in heel veel verschillende materialen en vormen, allemaal bedoeld om je seksleven te verbeteren en je plezier te verhogen. Omdat er zoveel keuze is en het heel logisch is dat je niet weet wat nu precies het ideale speeltje voor jouw is, komt PlayPackage met een oplossing. Sextoys in een verrassingspakket, speciaal uitgekozen voor jou. 

PlayPackage Verrassingspakketten

PlayPackage verrassingspakket

Bij PlayPackage kan je online een verrassingspakket samenstellen, voor jou of voor jou en je partner. Met veel liefde, passie en creativiteit wordt jouw pakket samengesteld, op basis van jouw voorkeuren. In mijn pakket zat een finger vibrator en een vibrating remote toy. Als extraatje verschillende smaken 4 in 1 Playful Flavors voor oneindig speelse liefde mogelijkheden. 

De vingervibrator heeft een gebogen stimulatiekussentje, gemaakt uit 100% zachte siliconen. Een verbazingwekkend toerental van 11.000 rpm maar met een ultra laag geluidsniveau zeer discreet. De vibrating remote toy is krachtig en toch stil en gaat tot 10300 toeren per minuut. De onderkant heeft 6 vinnen voor extra stimulatie, de toy is gemaakt van hoogwaardige ftalaatvrije siliconen.

Abonnement

PlayPackage

Bij PlayPackage is het mogelijk een abonnement af te sluiten, met een keuze uit 3 verschillende prijsklasse. Op deze manier krijg je iedere 2 of iedere 3 maanden een verrassingspakket thuis gestuurd met 2 à 3 sextoys. Naast het aantal sextoys en de frequentie van levering kan je bij je bestelling aangeven hoeveel ervaring je hebt, zodat het pakket beter op je wensen kan worden afgestemd. Het abonnement is op ieder moment stop te zetten, maar je kunt bij je bestelling ook kiezen voor een eenmalige aankoop. Tijdens je bestelling kun je aangeven in de bestel notities welke producten je niet wilt hebben omdat je deze bijvoorbeeld al hebt. Vervolgens wordt jouw pakket discreet toegestuurd. 

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

 

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *