Grafische Kleding Merch Nerds

Ik draag graag t-shirts of tank tops met leuke teksten of een grafisch design. Je kunt mij uittekenen in een spijkerbroek en t-shirt. Inmiddels ben ik een samenwerking aangegaan met Merch Nerds dat bestaat uit een gepassioneerde grafisch team dat de laatste fashion trends omzet in mooie designs. Op hun webshop kan je t-shirts, tank tops en hoodies vinden met tijdloze thema’s tot aan pop culture topics. Alleen de webshop is al een lust voor het oog en je kunt er heel handig op thema zoeken en shoppen. 

Ook kan je eventueel suggesties doorgeven om je eigen design te laten creëren, op deze manier heb je een heel origineel kledingstuk. 

Grafische Kleding Merch Nerds.

Grafische Kleding Merch Nerds

@Merchnerds $ 29.95

Mijn favoriete kleur is blauw en dit shirt van Merch Nerds draag ik heel vaak. De tekst is leuk en heel toepasselijk voor op het strand. Verkrijgbaar als t-shirt in 3 verschillende kleuren, in 2 kleuren unisex t-shirt en in 4 kleuren als tank top. 

Mijn favoriete Merch Nerds designs.

 

Merchnerds Blonde Hair Don't Care

@Merchnerds $ 29.95

Voor alle blonde dames onder ons. Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren t-shirts, 1 unisex t-shirt en 3 kleuren tank tops waaronder deze zachte keur roze.

Merchnerds Running Late Is My Cardio

@Merchnerds $ 36.99

Ik heb er een handje van net even 10 minuten te laat te komen, daarom vind ik deze hoodie zo leuk. Al gaat het beter! Ook verkrijgbaar als t-shirt in 2 verschillende kleuren, 4 verschillende unisex t-shirts en 4 tank tops.

Merchnerds Mondays

@Merchnerds $23.14

Speciaal voor de maandagen! In 4 verschillende kleuren t-shirts verkrijgbaar, 4 verschillende unisex t-shirts en 4 tank tops.

Merchnerds Galaxy Skull

@Merchnerds.com $23.14

De Galazy Skull, één van de nieuwste designs. Ik vind het cool en het zou ook een leuk shirt zijn voor mijn dochter. Die is sinds we in de Caraïben zijn geweest helemaal weg van schedels, dankzij Pirates of the Caribbean. In 4 verschillende kleuren t-shirts verkrijgbaar, 4 verschillende unisex t-shirts, 6 tank tops en 1 hoodie.

Mannen.Merchnerds.comVoor mannen zijn er hele stoere designs beschikbaar waarvan sommige ook als een body building tank top beschikbaar zijn. 

Merchnerds.com

Binnenkort zijn deze trendy shirts en hoodies ook te verkrijgen voor kinderen. Zoek jij nog een paar trendy shirts voor deze zomer? Check dan de webshop www.merchnerds.com

XO Frieda.

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *