Een geurloze toiletervaring met PURE-D

By Frieda dinsdag, oktober 10, 2023 0 , , Permalink 0

Een geurloze toiletbril: De nieuwste innovatie in hygiëne en comfort. In onze voortdurende zoektocht naar hygiënische en comfortabele badkameroplossingen heeft de geurloze toiletbril de aandacht getrokken als een veelbelovende innovatie. Deze baanbrekende technologie biedt niet alleen extra gemak, maar verhoogt ook de hygiëne en verbetert de algehele toiletervaring. Sinds kort is er de PURE-D toiletbril met geïntegreerde geurextractie die zorgt voor een geurloze toiletervaring. De geurloze toiletervaring wordt gegarandeerd door een geïntegreerde en gepatenteerde luchtafzuiging. De PURE-D toiletbril is eenvoudig te installeren op de meest gangbare toiletpotten met een D-shape en werkt zonder directe elektriciteitsaansluiting dankzij de interne en oplaadbare Battery Pack.

Wat maakt de geurloze toiletbril van PURE-D zo speciaal?

Een geurloze toiletervaring met de PURE-D toiletbril is een product van DENCK Innovations, een toonaangevend bedrijf uit België in innovatieve productontwikkeling. Dit bedrijf is in 2019 opgericht door Dennis Godderie en na jaren van ontwikkeling en testen is de productie opgestart van Pure-D. Onaangename geurtjes na een bezoekje aan het toilet zijn vanaf nu verleden tijd.

Uniek geïntegreerd ventilatiesysteem

Het toilet bevat een krachtige luchtcirculatie. Gegenereerd door een ventilator die geluidsarm is, wordt jouw toiletbezoek vrijwel geurloos voor jezelf maar ook voor de mensen die na jou naar het toilet moeten. 

Geurdetectie

De PURE-D is voorzien van een slimme geursensor. Ben je iemand die vaak wat langer op het toilet blijft zitten, dan bespaart het systeem energie door de kracht van de ventilator te beperken. Wanneer het nodig is, dan reageert de geursensor onmiddellijk en schakelt de ventilator terug naar standaard kracht. Op deze manier blijf je zeker van een feilloze afzuiging en filtering van onaangename geurtjes.

Universe pasvorm (D-shape)

De PURE-D past op bijna elk toilet met een D-shape doordat de afmetingen hetzelfde zijn als bij een gewone toiletbril.

Geïntegreerde Battery Pack

De oplaadbare en verwisselbare Battery Pack voorziet de bril van een oplaadcyclus per 20 dagen (gebaseerd op een gezinssituatie van twee volwassenen en twee kinderen). Door de Battery Pack kan de bril overal geïnstalleerd kan worden omdat je geen stopcontact nodig hebt in jouw toilet of badkamer. Wanneer de batterij leeg is, haal je hem uit de bril en laad je hem op met de bijgeleverde micro-USB-kabel.

 

Conclusie

Mijn kinderen en ik zijn fan! Ik hoor geen gekibbel meer wanneer zij na elkaar het toilet moeten bezoeken. Concluderend biedt de geurloze toiletbril niet alleen voordelen op het gebied van hygiëne en comfort, maar draagt het ook bij aan een aangenamere badkamerervaring. Met voortdurende innovaties en verbeteringen is het geen wonder dat steeds meer mensen kiezen voor deze moderne en geavanceerde toiletoplossing. In eerste instantie heeft DENCK Innovations zich gericht op bedrijven die deze luxe toiletervaring aan hun klanten willen bieden. Maar gelukkig is deze toiletervaring nu ook beschikbaar voor particulieren via www.denck.eu

XO Frieda

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *