KB_Silk1Hoi! Mijn naam is Frieda Gerritsen, mama van 2 kids, happy in love, model en blogger! Gezien mijn combinatie van het moederschap en modellenwerk zal Beautybyfrieda voornamelijk gaan over beauty, lifestyle en gezondheid.

Uiterlijke verzorging is voor mij altijd belangrijk geweest. Ik heb ontelbare crèmes uitgeprobeerd, van goedkoop tot zeer prijzig en zonder mascara en lipgloss ga ik de deur niet uit. Na jaren modellenwerk hebben mijn huid en haar behoorlijk wat te verduren gekregen, het is voor mij daarom altijd een zoektocht naar verzorgende producten die doen wat ze beloven.

Ondanks dat ik ontzettend vaak ben opgemaakt door goede visagisten wil ik meegeven dat ik zelf absoluut geen visagist ben. Wel ken ik inmiddels must-have producten en zal ik met alle plezier wat tips & tricks met jullie delen.

Sinds ik moeder ben, ben ik mij ook meer gaan verdiepen in gezond eten en gezonder leven, daarom zal Beautybyfrieda ook gaan over gezondheid en hoop ik zelfs een aantal gezonde recepten met jullie te mogen delen. Ik ben inmiddels 45 (zei ik dat echt hardop?) dus belangrijk om de buitenkant mooi te houden en lichaam en geest gezond!

Mijn favoriete vakantieland is Amerika en ik ben verliefd op Florida. Amerika heeft natuurlijk fantastische winkels met heerlijke beautyproducten. Kan niet wachten tot de volgende trip en om dit met jullie te delen.

XO

People will stare. Make it worth their while. “Harry Winston”

Mail: Heb je een vraag? Mail mij gerust naar friedaluth@gmail.com 

Post: Wil je iets naar mij opsturen? Stuur mij eerst even een mailtje dan geef ik je mijn adres ;).

Social Media:

Twitter

Facebook

Instagram

Pinterest

14

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *